Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη συμπαράστασης στη Τήλο πραγματοποίησε ο Νικητιάδης

Επίσκεψη συμπαράστασης στη Τήλο πραγματοποίησε ο Νικητιάδης

Στην Τήλο μετέβη προχθές, Κυριακή 1 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συγγραφέας του βιβλίου “Τουρισμός: δώδεκα θέσεις, Δωδεκάνησος: δώδεκα όνειρα”, κ. Γιώργος Νικητιάδης, με σκοπό να εκφράσειτην συμπαράστασή […]

Στην Τήλο μετέβη προχθές, Κυριακή 1 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συγγραφέας του βιβλίου “Τουρισμός: δώδεκα θέσεις, Δωδεκάνησος: δώδεκα όνειρα”, κ. Γιώργος Νικητιάδης, με σκοπό να εκφράσει<...>την συμπαράστασή του στο λαό του νησιού, που ως γνωστόν για 8 ημέρες τώρα έχει κάνει κατάληψη του Λιμεναρχείου και του Αστυνομικού τμήματος μετά από αποφάσεις των Λαϊκών συνελεύσεων του δήμου και με αίτημα να αποδοθούν στο δήμο τα χρήματα που υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε να δώσει ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ώστε να λειτουργήσει χωρίς χρέη το πλοίο του δήμου.

Στον κ. Νικητιάδη επετράπηκε (κατ’ εξαίρεση) από τους κατοίκους να προσεγγίσει το νησί, αφού ο σκοπός της επίσκεψης του ήταν ακριβώς να υποδηλώσει την συμπαράσταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του ιδίου στον αγώνα των Τηλιακών για να σταματήσει ο αποκλεισμός και η εγκατάλειψη τους από την πολιτεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νικητιάδης επισκέφθηκε το νησί υπό δύσκολες συνθήκες, αφού ο καιρός ήταν πολύ κακός και πλησίαζε τα 8 μποφόρ, γεγονός που έκανε τους κατοίκους να ενθουσιαστούν, αφού μέχρι σήμερα κανένας άλλος πολιτικός δεν εξέφρασε την συμπαράσταση του στους αγωνιζόμενους Τηλιακούς.

Τον κ. Νικητιάδη υποδέχτηκαν στο λιμάνι ο δήμαρχος, κ. Αλιφέρης και το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι σχεδόν οι κάτοικοι που για να ζεσταίνονται είχαν ανάψει τεράστιες φωτιές στην προβλήτα. Στη λαϊκή συνέλευση που ακολούθησε ο δήμαρχος ανέπτυξε τους σκοπούς της κατάληψης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «…με τη κατάληψη της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου καταλύσαμε στην Τήλο το κράτος για να αναδείξουμε το Έθνος…».

Ο κ. Νικητιάδης μιλώντας στη συνέχεια εξήγησε ότι θεωρεί υποχρέωση κάθε πολιτικού να βρίσκεται δίπλα στους νησιώτες που αγωνίζονται και αφού εξήγησε την πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέληξε απευθυνόμενος στη Ν.Δ. «…ας έρθει ο κ. Καραμανλής την εβδομάδα των Παθών, να δει τα πάθη της αποκλεισμένης Τήλου. Ας έρθει να δει τα πάθη της, χωρίς φως Χάλκης, ας έρθει να δει τα πάθη του Καστελλόριζου στην αναζήτηση νερού από την Τουρκία, ας έρθει να δει την αποκλεισμένη Σύμη. Αυτά τα πάθη πρέπει να δει ο κ. Καραμανλής την εβδομάδα των Παθών…». Σημειώνεται ότι η κατάληψη στην Τήλο συνεχίζεται και το θέμα αναμένεται να λάβει έκταση όσο πλησιάζει το Πάσχα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024