Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Θέσεις εργασίας στον τουρισμό από το δίκτυο EURES του ΟΑΕΔ

Θάνος Ξυδόπουλος - 09 Νοέμβριος 2000, 00:00

Το δίκτυο EURES του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στηρίζει την απασχόληση στον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού<...>

.

Η Ένωση Ξενοδόχων της Ιρλανδίας, προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων του Ιρλανδικού ξενοδοχειακού κλάδου αποφάσισε να συνεργαστεί με την υπηρεσία EURES του

ΟΑΕΔ<.>

, με στόχο την τοποθέτηση Ελλήνων ηλικίας άνω των 18 ετών σε ξενοδοχεία 3, 4 ή 5 αστέρων, καθώς και σε ξενώνες της Ιρλανδίας, είτε εποχιακής, είτε ετήσιας λειτουργίας.

Σημειώνουμε ότι οι ειδικότητες αφορούν όλους τους τομείς εργασίας σε ξενοδοχειακή επιχείρηση, όπως: υπαλληλικό προσωπικό για μπαρ, εστιατόριο, ορόφους, υποδοχή και chefs.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλλουν έως τις 24 Νοεμβρίου 2000 τις σχετικές αιτήσεις. Οι συμβάσεις είναι τουλάχιστον 6μηνης διάρκειας έως και αορίστου χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον ΟΑΕΔ - Διοίκηση, στην Διεύθυνση Απασχόλησης, Υπηρεσία EURES.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top