Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Θετικά οικονομικά αποτελέσματα για την Preussag

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Νοέμβριος 2000, 00:00

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2000 έκλεισε το οικονομικό έτος 1999-2000 με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για την Preussag<.> AG σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση<...>

του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

"Η ανάπτυξη των τελευταίων ετών χαρακτηρίζεται από σταθερή άνοδο των οικονομικών αποτελεσμάτων και τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς ακολουθούν αυτή την πορεία" ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Preussag AG Dr. Michael Frenzel.
Η πρόταση του Dr. Frenzel προς το διοικητικό συμβούλιο ήταν για παραμείνει σταθερό το υψηλό μέρισμα των περίπου 77 σεντς ανά μετοχή που αντιπροσωπεύει πληρωμή μερίσματος 30% του καταβληθέντος κεφαλαίου. Η πρόταση του θα εξετασθεί στο επόμενο συμβούλιο στις 29 Μαρτίου 2001.

"Το οικονομικό έτος που μόλις τελείωσε σηματοδοτήθηκε από την ισχυροποίηση της θέσης μας στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά. Η απόκτηση του Thomson Travel Group και το ενδιαφέρον μας για το Nouvelles Frontieres σημαίνει ότι η Preussag κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο" είπε ο Dr. Frenzel.

Τα συνολικά έσοδα των εκτός Γερμανίας επιχειρήσεων για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2000 αναμένεται ότι θα φτάσουν τα 22 δισ. ευρώ με περίπου 80.000 υπαλλήλους με τον τουρισμό να συμμετέχει κατά 50%. Η συνεχής εστίαση της εταιρίας στον τουρισμό αναμένεται πως θα ανεβάσει στο 80% το ποσοστό συμμετοχής του τουρισμού στα συνολικά έσοδα, κατά το οικονομικό έτος 2002.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top