Τελευταία νέα

Ο Έβρος στη World Travel Market

Η νομαρχία Έβρου θα συμμετέχει την ερχόμενη Δευτέρα στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Earls Court του Λονδίνου από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου έως […]

Η νομαρχία Έβρο<.>υ θα συμμετέχει την ερχόμενη Δευτέρα στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market που πραγματοποιείται<...> στο εκθεσιακό κέντρο Earls Court του Λονδίνου από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand του νομού θα προβάλλονται οι φυσικές ομορφιές, οι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος περιοχές καθώς και οι βιότοποι του Δέλτα του Έβρου και του δάσους της Δαδιάς. Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο νομάρχης Έβρου Γιώργος Ντόλιος, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη τύπου σε δημοσιογράφους που καλύπτουν θέματα οικολογικού τουρισμού. Η νομαρχία Έβρου έχει προσκαλέσει τις περιβαλλοντικές και οικολογικές οργανώσεις του Λονδίνου να επισκεφθούν το περίπτερο για να ενημερωθούν σχετικά με τους βιότοπους του νομού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024