Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕκπαίδευση επαγγελματιών στο e-business από τη ΔΕΤΑΠ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Εκπαίδευση επαγγελματιών στο e-business από τη ΔΕΤΑΠ

Από την Τρίτη 20 Μαρτίου 2007, η ΔΕΤΑΠ, η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, έχει ξεκινήσει εκπαιδεύσεις επαγγελματιών της Δωδεκανήσου στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν σε κάθεεπιχειρηματία που […]

Από την Τρίτη 20 Μαρτίου 2007, η ΔΕΤΑΠ, η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, έχει ξεκινήσει εκπαιδεύσεις επαγγελματιών της Δωδεκανήσου στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν σε κάθε<...>επιχειρηματία που έχει επιδοτηθεί για την αγορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ή την κατασκευή εταιρικής παρουσίας του στο Διαδίκτυο (Ιστοσελίδα) από το Πρόγραμμα του ΕΟΜΜΕΧ «Δικτυωθείτε».

Την εκπαίδευση θα αναλάβουν κατάλληλα προετοιμασμένοι και καταρτισμένοι Σύμβουλοι Υποστήριξης και Καθοδήγησης (ΣΥΚ). Oι Σύμβουλοι Υποστήριξης και Καθοδήγησης θα επισκέπτονται τρεις φορές και για τέσσερις ώρες κάθε φορά την επιχείρηση στην έδρα της, και θα εκπαιδεύουν τους επιχειρηματίες σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή εντελώς δωρεάν. Ο συνολικός αριθμός των Συμβούλων για την περιοχή της Δωδεκανήσου ανέρχεται στους 15.

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2007. Να σημειωθεί ότι σε αυτή τη φάση θα εκπαιδευτούν όσοι επιχειρηματίες δεν είχαν εκπαιδευτεί κατά τη διάρκεια της πρώτης και της δεύτερης φάσης του Προγράμματος με σκοπό να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών όπως αυτές εφαρμόζονται και αξιοποιούνται από το σύγχρονο επιχειρηματία και να εναρμονιστούν με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, οι οποίες ολοένα και περισσότερο κατευθύνονται προς τις πρακτικές του ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024