Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔεν πλήττεται η τουριστική εικόνα της Ελλάδας από το ναυάγιο και δεν υπάρχουν ακυρώσεις
Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

Δεν πλήττεται η τουριστική εικόνα της Ελλάδας από το ναυάγιο και δεν υπάρχουν ακυρώσεις

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε χθεσινές της δηλώσεις σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της βυθίσεων του κρουαζιεροπλοίου “Sea Diamond” τόνισε ότι “η Ελλάδα είναι μια χώρα με σύγχρονες υποδομές, ασφαλής. Θεωρώ ότι τέτοια γεγονότα όσο τραγικά και δυσάρεστα και αν είναι δεν πλήττουν την εικόνα της χώρας μας

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε χθεσινές της δηλώσεις σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της βυθίσεως του<...> κρουαζιεροπλοίου “Sea Diamond” τόνισε ότι “η Ελλάδα είναι μια χώρα με σύγχρονες υποδομές, ασφαλής. Θεωρώ ότι τέτοια γεγονότα όσο τραγικά και δυσάρεστα και αν είναι δεν πλήττουν την εικόνα της χώρας μας. Μέχρι αυτή τη στιγμή από τους tour operators δεν υπάρχουν ακυρώσεις. Πρέπει να σας πω ότι στο χρόνο που πέρασε πήγα τρεις φορές στην Αμερική στοχευμένα για την κρουαζιέρα. Μπορώ να σας δώσω στοιχεία από τους tours operators της Αμερικής. Ευθύνες θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση και δεν θα αφήσουμε κανένα τέτοιο γεγονός να πλήξει την εικόνα της χώρας. Οι ευθύνες θα αποδοθούν πάρα πολύ βαθιά και όπου και αν βρίσκονται”.

Επίσης, τόνισε ότι “Ο τουρισμός μας είναι ισχυρός και το καλό του όνομα που με συνεχείς προσπάθειες διατηρούμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό δεν πρέπει να πλήττεται από τέτοια γεγονότα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τίθενται ερωτηματικά, που ζητούν απαντήσεις. Η Ελλάδα είναι μία χώρα, πρωταγωνίστρια στον τουρισμό, μία σύγχρονη και ασφαλής χώρα με υποδομές και υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η αδιαφορία, η ανευθυνότητα, η προχειρότητα και ο ωχαδερφισμός δεν ταιριάζουν στην εικόνα μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας και φιλόξενης χώρας, όπως είναι η Ελλάδα. Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι όλα αυτά έχουν τίμημα και το τίμημα είναι η αυστηρότατη τιμωρία προς πάσα κατεύθυνση. Η Ελλάδα της ήσσονος προσπάθειας δεν υπάρχει πια. Αυτό πρέπει όλοι να το καταλάβουμε. Ως αρμόδια υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι πάρα πολύ αυστηρή σε ενέργειες και δράσεις που θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα της χώρας που με τόσο κόπο όλοι εσείς έχετε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024