Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο αεροδρόμιο Βρυξελλών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Απρίλιος 2007, 00:00

Πτήσεις ακυρώθηκαν και άλλες ματαιώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Βρυξελλών, εξαιτίας της απεργίας των πυροσβεστών και του προσωπικού ασφαλείας, που ξεκίνησε χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στις 6:00 το πρωί και ανάγκασε πολλά αεροσκάφη να προωθηθούν σε άλλα αεροδρόμια, προκαλώντας<...>

μεγάλη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ένωσης, κ. Marc Gallo, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο διοίκησης του αεροδρομίου και το “διεφθαρμένο” σύστημα προαγωγών.

Αρχικά, το αεροδρόμιο παρέμεινε ανοιχτό, αλλά οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες επέλεξαν να μην εκτελέσουν πτήσεις χωρίς προσωπικό. “Είναι ανευθυνότητα να πραγματοποιούμε απογειώσεις και προσγειώσεις χωρίς προσωπικό ασφαλείας. Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας” δήλωσε ο εκπρόσωπος της Brussels Airlines, κ. Geert Sciot.

Λίγες ώρες αργότερα το αεροδρόμιο έκλεισε για όλα τα αεροσκάφη, με εξαίρεση τα μικρά, και η διοίκηση του αεροδρομίου ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τις ενώσεις των εργαζομένων, προκειμένου να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top