Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση Βούλγαρων δημοσιογράφων με Ψωμιάδη
Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Βούλγαρων δημοσιογράφων με Ψωμιάδη

Δεκαπέντε Βούλγαρους δημοσιογράφους υποδέχθηκε χτες το πρωί, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού που διοργανώνει ο Βουλγαρικός Οργανισμός Τουρισμού μετά απόπρόσκληση του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, ιδιοκτήτη του […]

Δεκαπέντε Βούλγαρους δημοσιογράφους υποδέχθηκε χτες το πρωί, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού που διοργανώνει ο Βουλγαρικός Οργανισμός Τουρισμού μετά από<...>πρόσκληση του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Sheraton» στη Σόφια.

Ο Νομάρχης τους ενημέρωσε για τις δράσεις της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης σε θέματα τουρισμού, για τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχίας, για το επιχειρηματικό ενδιαφέρον Ελλήνων επιχειρηματιών στη γείτονα και για τις δυνατότητες που προσφέρει η Βόρεια Ελλάδα για βουλγαρικές επενδύσεις. Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στα οφέλη που προκύπτουν από την κατασκευή της Εγνατίας Οδού αλλά και στο οφέλη που θα προκύψουν από την ανακατασκευή του Οδικού `Aξονα 10.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των Βούλγαρων δημοσιογράφων, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι “τόσο η Ελλάδα όσο και η Βουλγαρία έχουν κέρδος από καλές οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών”. Τέλος, έκανε ειδικές αναφορές στις αρχαιότητες της Πέλλας και της Βεργίνα, στο `Αγιον Όρος, στη Χαλκιδική κ.ά. αλλά και στο τουριστικό προφίλ του νομού Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024