Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Βούλγαρων δημοσιογράφων με Ψωμιάδη

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Απρίλιος 2007, 00:00

Δεκαπέντε Βούλγαρους δημοσιογράφους υποδέχθηκε χτες το πρωί, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού που διοργανώνει ο Βουλγαρικός Οργανισμός Τουρισμού μετά από<...>

πρόσκληση του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Sheraton» στη Σόφια.

Ο Νομάρχης τους ενημέρωσε για τις δράσεις της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης σε θέματα τουρισμού, για τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχίας, για το επιχειρηματικό ενδιαφέρον Ελλήνων επιχειρηματιών στη γείτονα και για τις δυνατότητες που προσφέρει η Βόρεια Ελλάδα για βουλγαρικές επενδύσεις. Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στα οφέλη που προκύπτουν από την κατασκευή της Εγνατίας Οδού αλλά και στο οφέλη που θα προκύψουν από την ανακατασκευή του Οδικού `Aξονα 10.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των Βούλγαρων δημοσιογράφων, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι “τόσο η Ελλάδα όσο και η Βουλγαρία έχουν κέρδος από καλές οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών”. Τέλος, έκανε ειδικές αναφορές στις αρχαιότητες της Πέλλας και της Βεργίνα, στο `Αγιον Όρος, στη Χαλκιδική κ.ά. αλλά και στο τουριστικό προφίλ του νομού Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top