Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου

Ημερίδα με θέμα: Τουριστική Εκπαίδευση και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Απρίλιος 2007, 00:00

Ημερίδα με θέμα Τουριστική Εκπαίδευση και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών θα πραγματοποιηθεί στην Λέρο στις 12 Μαΐου, με διοργανωτή τη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου. Η ημερίδα έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει<...>

και να ενημερώσει τους τουριστικούς επαγγελματίες, αλλά και τους νέους του νησιού, για την συμβολή της τουριστικής εκπαίδευσης στην ανάπτυξη ποιοτικού τουρισμού.

Η Λέρος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη του τουρισμού με τη δημιουργία αξιόλογων τουριστικών μονάδων, αλλά και με τη δημιουργία υποδομών όπως το Πολεμικό Μουσείο, το ανοικτό γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Σεπτέμβριο του 2007 τους Αγώνες Αιγαίου, και την αναστύλωση του κινηματοθέατρου.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Λέρου, κ. Χρήστος Κοκκώνης, δήλωσε για την ημερίδα ότι «Ποιότητα και ανάπτυξη τουριστική χωρίς εκπαίδευση δεν νοείται. Πιστεύουμε ότι η ημερίδα αυτή συμβάλει στην ενημέρωση των νέων μας για τις δυνατότητες της τουριστικής εκπαίδευσης που υπάρχουν στην χώρα μας, κάνοντας τους έτσι να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τον τουρισμό».

Η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου καλεί τις τουριστικές σχολές που θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή να γίνουν χορηγοί προβάλλοντας τα προγράμματα τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top