Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗμερίδα με θέμα: Τουριστική Εκπαίδευση και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών
Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου

Ημερίδα με θέμα: Τουριστική Εκπαίδευση και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών

Ημερίδα με θέμα Τουριστική Εκπαίδευση και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών θα πραγματοποιηθεί στην Λέρο στις 12 Μαΐου, με διοργανωτή τη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου. Η ημερίδα έχει στόχο να ευαισθητοποιήσεικαι να […]

Ημερίδα με θέμα Τουριστική Εκπαίδευση και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών θα πραγματοποιηθεί στην Λέρο στις 12 Μαΐου, με διοργανωτή τη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου. Η ημερίδα έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει<...>και να ενημερώσει τους τουριστικούς επαγγελματίες, αλλά και τους νέους του νησιού, για την συμβολή της τουριστικής εκπαίδευσης στην ανάπτυξη ποιοτικού τουρισμού.

Η Λέρος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη του τουρισμού με τη δημιουργία αξιόλογων τουριστικών μονάδων, αλλά και με τη δημιουργία υποδομών όπως το Πολεμικό Μουσείο, το ανοικτό γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Σεπτέμβριο του 2007 τους Αγώνες Αιγαίου, και την αναστύλωση του κινηματοθέατρου.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Λέρου, κ. Χρήστος Κοκκώνης, δήλωσε για την ημερίδα ότι «Ποιότητα και ανάπτυξη τουριστική χωρίς εκπαίδευση δεν νοείται. Πιστεύουμε ότι η ημερίδα αυτή συμβάλει στην ενημέρωση των νέων μας για τις δυνατότητες της τουριστικής εκπαίδευσης που υπάρχουν στην χώρα μας, κάνοντας τους έτσι να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τον τουρισμό».

Η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου καλεί τις τουριστικές σχολές που θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή να γίνουν χορηγοί προβάλλοντας τα προγράμματα τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024