Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚαλυμμένη ασφαλιστικά δήλωσε η Minoan Flying Dolphins

Καλυμμένη ασφαλιστικά δήλωσε η Minoan Flying Dolphins

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Minoan Flying Dolphins με αφορμή τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των συγγενών θυμάτων ή των επιβαινόντων του πλοίου Express Samina, η εταιρία είναι ασφαλιστικά καλυμμένη. Συγκεκριμένα […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Minoan<.> Flying Dolphins με αφορμή τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των συγγενών θυμάτων ή των επιβαινόντων του πλοίου Express Samina<...>, η εταιρία είναι ασφαλιστικά καλυμμένη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Minoan Flying Dolphins είναι καλυμμένη ασφαλιστικά από τον ασφαλιστικό οργανισμό 'The West of England Ship Owners' Mutual Isurance Assosiation (Luxembourg)' για κάθε νόμιμη υποxρέωση της προς τρίτους που μπορεί να προκύψει από τα πλοία της.

Στην ανακοίνωσή της η MFD<.> τονίζει επίσης, ότι οι αποφάσεις που εκδίδονται δεν αποφαίνονται οριστικώς για θέματα ευθύνης ή ποσά τυxόν καταβλητέων αποζημιώσεων.

Τέλος, για την υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων του 19xρονου διασωθέντος, E.Λιβιεράτου, που είναι η πρώτη που εκδικάστηκε, η εταιρία αναφέρει ότι θα κατατεθεί στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου Πειραιώς εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας, η απαιτούμενη τραπεζική εγγυητική επιστολή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024