Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑρωγός στις προσπάθειες της Habitat for Humanity` η Delta Air Lines

Αρωγός στις προσπάθειες της Habitat for Humanity` η Delta Air Lines

Τις δυνάμεις της με τον ρόκερ Jon Bon Jovi, την οργάνωση Habitat for Humanity και τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας The Philadelphia Soul ένωσε για ακόμη μια φορά η αεροπορική […]

Τις δυνάμεις της με τον ρόκερ Jon Bon Jovi, την οργάνωση Habitat for Humanity και τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας The Philadelphia Soul ένωσε για ακόμη μια φορά η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines, προκειμένου<...>να συνεισφέρει έμπρακτα στην υλοποίηση δύο στεγαστικών προγραμμάτων στο Μπρούκλιν.

Τον Δεκέμβριο του 2006 ο Jon Bon Jovi, ιδρυτικός Πρέσβης της οργάνωσης Habitat for Humanity και η οργάνωση Force for Global Good της Delta Airlines, στην οποία συμμετέχουν εθελοντικά υπάλληλοι και πελάτες της αεροπορικής εταιρίας προσφέροντας πρακτική υποστήριξη σε φιλανθρωπικά έργα, είχαν ανακοινώσει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας τους με σκοπό την από κοινού υποστήριξη φιλανθρωπικών σκοπών. Σήμερα, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους υποστηρίζοντας ένα νέο στεγαστικό πρόγραμμα. Ο Jon Bon Jovi συμπράττει με τον οικονομικό προϊστάμενο της Delta, κ. Ed Bastian, και 40 υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρίας από τη Νέα Υόρκη και τα περίχωρα και ξεκινούν δύο ημέρες κτισίματος για την ολοκλήρωση τριώροφου συγκροτήματος εννέα διαμερισμάτων στη συνδρομή των οδών Halsey Street και Marcus Garvey Boulevard, μαζί με την κατασκευαστική ομάδα του Habitat. Μαζί τους συμπαρατάχθηκαν και τέσσερα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Philadelphia Soul.

«Η Delta είναι υπερήφανη που ενώνει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις της με τον Jon και τον οργανισμό Habitat for Humanity International, ιδρυτικό συνέταιρο της Force for Global Good της Delta, προκειμένου να δηλώσουμε την δέσμευσή μας, τόσο πρακτικά όσο και οικονομικά, στην εξασφάλιση στέγης σε ανθρώπους που το έχουν μεγάλη ανάγκη» δήλωσε ο κ. Bastian, προσθέτοντας «όντας η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Νέας Υόρκης, είναι αρμόζον να συμμετέχουμε σε αυτά τα δύο τόσο σημαντικά οικοδομικά προγράμματα στο Μπρούκλιν».

«Ως Πρέσβης της οργάνωσης Habitat for Humanity είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μια παγκόσμια αεροπορική εταιρία όπως η Delta Air Lines δεσμεύτηκε τόσο στην οικονομική όσο και στην πρακτική – μέσω εθελοντικής εργασίας των υπαλλήλων της- ενίσχυση του έργου της Habitat» δήλωσε ο Jon Bon Jovi. «Μιλώντας εκ πείρας, οι υπάλληλοι της Delta που αφιερώνουν το χρόνο τους στο έργο της Habitat θα νοιώσουν περήφανοι και συγκινημένοι με τις προσπάθειές τους. Θα ενθαρρύνουν και άλλους να συμμετέχουν στην ανοικοδόμηση των δικών τους κοινοτήτων».

«Είμαστε ευτυχείς που η Delta Air Lines και οι εθελοντές της, στο πλάι του Jon Bon Jovi και της ποδοσφαιρικής ομάδας Philadelphia Soul, υποστηρίζουν και προσφέρουν την εργασία τους για να κτίσουν σπίτια για συμπολίτες τους Νεοϋορκέζους που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο κ. Roland Lewis, Εκτελεστικός Διευθυντής της Habitat for Humanity – New York City. «Η Delta, με την ισχυρή βάση υπαλλήλων της στη Νέα Υόρκη, κατανοεί το βάθος της κρίσης στέγασης στην πόλη και έχει δεσμευτεί όχι μόνο για τις δύο αυτές ημέρες, αλλά για το σκοπό στο σύνολό του».

Η ολοκλήρωση του έργου στην οδό Halsey θα έχει ως αποτέλεσμα ο αριθμός των κατοικιών να ανέλθει σε 41. Το επόμενο έργο, στη λεωφόρο Atlantic είναι ένα συγκρότημα 41 οικολογικών διαμερισμάτων που θα προσφέρουν οικονομικά διαμερίσματα ενός, δύο και τριών δωματίων σε Νεοϋορκέζους που δικαιούνται στέγης. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει τρία κτίρια, το καθένα με τη δική του είσοδο, ένα δωμάτιο κοινότητας, χώρο πλυντηρίου και πρόσβαση σε κοινόχρηστη αυλή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024