Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ημερίδα για τον τουρισμό και την ανάπτυξη υπηρεσιών υγείας

Δώρα Σγάρτσου - 19 April 2007, 00:00

Ημερίδα με τίτλο Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα: Τάσεις και Προοπτικές διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 21 Απριλίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton (18:00) η Ελληνική Ομοσπονδία Νεανικών Επιχειρήσεων<...>

και η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν στην ημερίδα οι κ.κ. Νίκος Λυμπερόπουλος (Πρόεδρος ΕΕΦΙΕ) και Θέμης Παπαδημόπουλος (Πρόεδρος JADE), ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Μανούσου (Διευθύντρια σύνταξης «Τουριστική Αγορά», Project director “MEETINGREECE”).

Στην 1η Συνεδρία ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, θα μιλήσει για τον τουρισμό υγείας ως στρατηγική διαφοροποίησης του ελληνικού τουρισμού, ενώ στη 2η Συνεδρία ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Αldemar, θα εξηγήσει το παράδειγμα της Aldemar. Στη συνέχεια ο κ. Ιωάννης Ασλανίδης (emmetropia) θα μιλήσει για τις δυνατότητες, τους περιορισμούς και τις προοπτικές του ιατρικού τουρισμού στην Κρήτη και στην Ελλάδα, ο κ. Ευάγγελος Κεραμιδάς (symmetria) για την πλαστική χειρουργική και τον τουρισμό υγείας, ο κ. Ντίνος Κωνσταντινίδης (health Care cybernetics) για τη συγκρότηση του τουρισμού υγείας και τέλος ο κ. Δημήτρης Τσακαμπίκας, Οperations Manager της Κλινικής «Therapia» θα αναφερθεί στους τρόπους προβολής και προώθησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top