Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗμερίδα για τον τουρισμό και την ανάπτυξη υπηρεσιών υγείας

Ημερίδα για τον τουρισμό και την ανάπτυξη υπηρεσιών υγείας

Ημερίδα με τίτλο “Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα: Τάσεις και Προοπτικές“ διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 21 Απριλίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton (18:00) η Ελληνική Ομοσπονδία Νεανικών Επιχειρήσεωνκαι η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών […]

Ημερίδα με τίτλο Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα: Τάσεις και Προοπτικές διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 21 Απριλίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton (18:00) η Ελληνική Ομοσπονδία Νεανικών Επιχειρήσεων<...>και η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν στην ημερίδα οι κ.κ. Νίκος Λυμπερόπουλος (Πρόεδρος ΕΕΦΙΕ) και Θέμης Παπαδημόπουλος (Πρόεδρος JADE), ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Μανούσου (Διευθύντρια σύνταξης «Τουριστική Αγορά», Project director “MEETINGREECE”).

Στην 1η Συνεδρία ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, θα μιλήσει για τον τουρισμό υγείας ως στρατηγική διαφοροποίησης του ελληνικού τουρισμού, ενώ στη 2η Συνεδρία ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Αldemar, θα εξηγήσει το παράδειγμα της Aldemar. Στη συνέχεια ο κ. Ιωάννης Ασλανίδης (emmetropia) θα μιλήσει για τις δυνατότητες, τους περιορισμούς και τις προοπτικές του ιατρικού τουρισμού στην Κρήτη και στην Ελλάδα, ο κ. Ευάγγελος Κεραμιδάς (symmetria) για την πλαστική χειρουργική και τον τουρισμό υγείας, ο κ. Ντίνος Κωνσταντινίδης (health Care cybernetics) για τη συγκρότηση του τουρισμού υγείας και τέλος ο κ. Δημήτρης Τσακαμπίκας, Οperations Manager της Κλινικής «Therapia» θα αναφερθεί στους τρόπους προβολής και προώθησης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024