Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΤΜΑ: Μεγάλο το ενδιαφέρον συμμετοχής για το workshop Εύβοιας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Απρίλιος 2007, 00:00

Μεγάλης ανταπόκρισης έτυχε η πρόσκληση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας και της Travel Media Applications προς τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού τη Εύβοιας και τα τουριστικά γραφεία<...>

της Αθήνας, για το Workshop, το οποίο πραγματοποιείται την Παρασκευή 20 Απριλίου 2007, στα πλαίσια της έκθεσης «12ο Τουριστικό Πανόραμα», στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens.

Στόχος της συνάντησης αυτής είναι να έρθουν σε άμεση επαφή τα γραφεία της Αθήνας με το τουριστικό προϊόν της Εύβοιας και τις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, ώστε να διευρυνθεί ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου με σκοπό την μεγαλύτερη ανάδειξη της Εύβοιας ως τουριστικό προορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ενέργεια αυτή υποστηρίζει και ο HATTA, προσκαλώντας τα πρακτορεία να δώσουν δυναμικά το παρόν στην εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Α» του εκθεσιακού κέντρου Expo Athens, στην Ανθούσα, από τις 16:00 – 20:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Βίκυ Γιωτοπούλου στο τηλέφωνο: 210-9374050 και στο mail: [email protected]

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top