Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ελληνοκινέζικο Επιμελητήριο

Αθήνα - Πεκίνο: Αμεσα η απευθείας αεροπορική σύνδεση

Δώρα Σγάρτσου - 20 Απρίλιος 2007, 00:00

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο μετά την επίσημη ενημέρωση που έλαβε από την αεροπορική εταιρία- μέλος του, Air China, ότι εντός των επόμενων μηνών ανοίγει η απευθείας αεροπορική γραμμή<...>

σύνδεσης Αθήνας- Πεκίνου. Η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου αποτελεί πάγιο αίτημα του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου από τη σύστασή του το 1995. Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο έχει πραγματοποιήσει ως ο αρμόδιος θεσμικός φορέας για την ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία μία σειρά από συντονισμένες κινήσεις για την επίτευξη του στόχου αυτού στα 12 χρόνια λειτουργίας του.

«Εκφράζουμε τη βαθιά ικανοποίησή μας που οι προσπάθειες ετών του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου για την απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου ευοδώθηκαν. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου συστρατεύθηκαν με συντονισμένες ενέργειές τους επί σειρά ετών το ελληνικό Κράτος και οι επιχειρηματίες, κυβερνητικοί και επιχειρηματικοί φορείς και Οργανισμοί, η Πρεσβεία της Λ.Δ. της Κίνας στην Αθήνα, αλλά και η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Πεκίνο. Η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου θα ενδυναμώσει την επιχειρηματική συνεργασία Ελλάδας- Κίνας, θα ενισχύσει τον τουρισμό της χώρας μας και θα φέρει ακόμη πιο κοντά τις δύο χώρες σε πολιτιστικό επίπεδο. Ευχόμαστε η απόφαση αυτή της αεροπορικής εταιρίας και μέλους του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, Air China, που μας κοινοποιήθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες να υλοποιηθεί άμεσα γιατί η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου θα είναι ένα επί του πρακτέου βήμα για την ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία και μία επιβράβευση των προσπαθειών ετών του Επιμελητηρίου μας», επεσήμανε με σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top