Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξεκίνησαν οι εργασίες της 21ης WTM

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Νοέμβριος 2000, 00:00

WTM – Λονδίνο. Άνοιξε τις πύλες της εχθές η 21η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM<.>) στους επαγγελματίες επισκέπτες, μέλη του Meridian Club<...>

. Σύμφωνα με τα στοιχεία των οργανωτών, στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 5.156 εκθέτες από 177 χώρες εκ των οποίων 132 εταιρίες και οργανισμοί είναι εκθέτες για πρώτη φορά.

Ο αριθμός των επισκεπτών αναμένεται να διατηρηθεί στα περσινά επίπεδα, δηλαδή 12.000 επισκέπτες-μέλη του Meridian Club και συνολικά 30.000 επαγγελματίες επισκέπτες.

Η διευθύντρια της έκθεσης Fiona Jeffery ανέφερε ότι φέτος είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τον τουρισμό ο οποίος διέρχεται μία περίοδο αλλαγών και προκλήσεων και συμπλήρωσε ότι περισσότερο από ποτέ είναι φέτος απαραίτητο η τουριστική βιομηχανία να εξετάσει και να συζητήσει για τις μελλοντικές προοπτικές.

Το κύριο θέμα της έκθεσης είναι το ‘e-travel’ και γενικότερα η επίδραση του internet στον τουρισμό και τα ταξίδια, ενώ κυρίαρχη θέση στη θεματολογία των σεμιναρίων της έκθεσης έχουν και ο επιχειρηματικός και συνεδριακός τουρισμός, και το περιβάλλον.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top