Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗλεκτρονική δημοπρασία και κληρώσεις εισιτηρίων από την Ολυμπιακή Αεροπορία

Ηλεκτρονική δημοπρασία και κληρώσεις εισιτηρίων από την Ολυμπιακή Αεροπορία

WTM 2000-Λονδίνο. Η Ολυμπιακή Αεροπορία παρουσίασε χθες κατά την διάρκεια της έκθεσης WTM 2000 στο Λονδίνο, την ηλεκτρονική δημοπρασία εισιτηρίων πάνω από τον κόμβο της και την νέα της καινοτομία […]

WTM 2000-Λονδίνο. Η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> παρουσίασε χθες κατά την διάρκεια της έκθεσης WTM 2000 στο Λονδίνο, την ηλεκτρονική δημοπρασία<...> εισιτηρίων πάνω από τον κόμβο της και την νέα της καινοτομία ‘Quiz & Win’.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία εισιτηρίων αφορά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από τον Λονδίνο και το Μάντσεστερ προς την Αθήνα. Η δημοπρασία θα ισχύει μέχρι της 12 Δεκεμβρίου. Η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από τις 50 λίρες Αγγλίας και κάθε ‘κτύπημα’ είναι 5 λίρες. Στον ελληνικό κόμβο της εταιρίας υπάρχει η δυνατότητα για τον χρήστη να διαλέξει μεταξύ δημοπρασιών εσωτερικών πτήσεων και πτήσεων του εξωτερικού.

Το Quiz της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> βρίσκεται από χθες πάνω στον κόμβο της και απαντήσεις στις ερωτήσεις προέρχονται από το περιεχόμενο του κόμβου. Ο νικητής κερδίζει 2 εισιτήρια Ευρώπης.

Στην προσπάθεια της εταιρίας για αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία και η ενημέρωση μέσω email εντάσσεται και η καταγραφή των email των επισκεπτών της έκθεσης. Στο τέλος της World Travel Market θα κληρωθεί ένα email και θα κερδίσει 2 εισιτήρια Ευρώπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024