Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην έκθεση ΙΜΕΧ για τρίτη χρονιά το Skal International

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Απρίλιος 2007, 00:00

Το παρόν στην έκθεση συνεδριακού τουρισμού IMEX, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Φρανκφούρτη, έδωσε για τρίτη συνεχή χρονιά το Skal International, το οποίο μάλιστα εμφανιζόταν και στον κατάλογο<...>

της έκθεσης ως υποστηρικτικός οργανισμός.

Αυτή τη χρονιά η Πρόεδρος του Skal International, κυρία Λίτσα Παπαθανάση, επισκέφθηκε την έκθεση και υποδέχθηκε στο περίπτερο του Skal τον πρόεδρο της ΙΜΕΧ, κ. Ray Bloom, και του προσέφερε το δώρο (δια χειρός Λαλαούνη με το έμβλημα της Ρόδου «Το Ρόδον», απο το αρχαίο τετράδραχμο) και το Banner της προέδρου, ευχαριστώντας τον για τη στήριξή του στο Skal και καλώντας τον να επισκεφθεί την Ελλάδα. Ο κ. Bloom ανταπέδωσε τις ευχές.

Η Πρόεδρος του Skal International προσκλήθηκε και παραυρέθηκε στην εναρκτήρια τελετή της έκθεσης και στο Gala δείπνο, συνοδευόμενη από τους Director of Business Affairs, κ. Nik Racic, και τον Γ. Γραμματέα του Skal International, κ. Jim Power.

Το περίπτερο του Skal International επισκέφθηκαν πολλά μέλη του απο όλο τον κόσμο, ενώ έγιναν πολλές επαγγελματικές επαφές και κατά τη διάρκεια των κοκτέϊλς με χορηγό το Γραφείο Συνεδρίων της Κροατίας.

Η κα Παπαθανάση παρακάθησε επίσης στο γεύμα του Skal Φρανκφούρτης, χαιρέτησε τα μέλη και τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους και ο Managing Director του Γερμανικού Γραφείου Συνεδρίων και πολλοί άλλοι απο τα γραφεία τουρισμού της Γερμανίας, του Ντουμπάϊ και του Μπαχρέϊν, γιατί παράλληλα έγινε και η τελετή διδυμοποίησης των Skal της Φρανκφούρτης και Ντουμπάϊ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top