Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σε όλα τα αεροσκάφη της BA για Νέα Υόρκη η καινούργια Business Class

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Απρίλιος 2007, 00:00

Οι επιβάτες της British Airways μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την ανανεωμένη Club World και στις 96 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Heathrow και JFK της Νέας Υόρκης, ενώ η ανακαίνιση των καμπινών προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και<...>

στον υπόλοιπο στόλο που εξυπηρετεί ταξίδια μακρινών αποστάσεων.

Κάθε καμπίνα της Club World στα Boeing 747, που εξυπηρετούν τη Νέα Υόρκη, περιέχει 70 πολυτελή κρεβάτια που επιτρέπουν στους επιβάτες να εργάζονται, να κοιμούνται ή να ξεκουράζονται. Η Club World της British Airways θυμίζει λονδρέζικο κλαμπ, ντυμένο με υφάσματα ποιότητας και απαλό φωτισμό, που δημιουργεί μια αίσθηση κομψότητας και κύρους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της καινούργιας Club World περιλαμβάνουν:

  • `Ανετο, τελείως επίπεδο κρεβάτι 2 μέτρων.
  • Το κρεβάτι αναδιπλώνεται σε σχήμα “Ζ”, πράγμα που επιτρέπει στο σώμα να πάρει παρόμοια θέση με αυτήν που έχει σε κατάσταση μηδενικής βαρύτητας, και η οποία είναι ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών.
  • Ειδικό ντουλάπι για laptop, όπου οι επιβάτες μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν ηλεκτρονικά αντικείμενα, μικρές τσάντες και παπούτσια.
  • Βελτιωμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες να παίζουν, να διακόπτουν ή να γυρίζουν πίσω μέχρι και 100 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και να παίζουν παιχνίδια σε μεγάλη, ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών.
  • Την Club Kitchen, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ζεστά και κρύα σνακς μεταξύ των κυρίων γευμάτων.

«Οι έρευνές μας έχουν δείξει ότι οι επιβάτες της Business Class αναζητούν έναν χώρο που να τους παρέχει τις ανέσεις, την ησυχία και την ευελιξία που θα εύρισκαν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το επίπεδο που παρέχει η νέα Club World και είμαι βέβαιος ότι οι επιβάτες μας θα την απολαύσουν» δήλωσε σχετικά ο κ. Robert Boyle, Εμπορικός Διευθυντής της British Airways.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top