Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με νέα διάρθρωση συνεχίζει το έργο της η Grecotel

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Νοέμβριος 2000, 00:00

Η ελληνική ξενοδοχειακή εταιρία Grecotel<.> συνεχίζει το έργο της με νέα διάρθρωση χωρίζοντας τα αστικά της ξενοδοχεία από τα θέρετρα<...>

. Στα αστικά ξενοδοχεία της αλυσίδας γενικός διευθυντής έχει αναλάβει ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος πρώην στέλεχος στα ξενοδοχεία Intercontinental. Τα ξενοδοχεία-θέρετρα της αλυσίδας παραμένουν ως είχαν και τις πωλήσεις τους έχει αναλάβει ο κ. Δημήτρης Χονδρός, πρώην Room Division Manager του ξενοδοχείου Grecotel Myconos Blue.

Στα αστικά ξενοδοχεία και μάλιστα τα ξενοδοχεία των πέντε αστέρων έχει αναλάβει γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing ο κ. Γεώργιος Δημοκρίτου. Για τα αστικά ξενοδοχεία των τεσσάρων αστέρων έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Ζουζούκης. Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο "όλα τα αστικά ξενοδοχεία έχουν μπει σε Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Πρόθεση της εταιρίας είναι να εξαπλωθούν τα αστικά ξενοδοχεία και στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως η Καλαμάτα, η Αλεξανδρούπολη, η Λάρισσα, ο Βόλος, η Πάτρα, και τα Γιάννενα. Ακόμα εξετάζεται το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη. Οι προδιαγραφές που βάζουμε στα ξενοδοχεία μας θα ακολουθούν κάθε νέο ξενοδοχείο που θα ανοίγουμε και είναι έτσι διατυπωμένες ώστε να είναι κατανοητές από όλους τους υπαλλήλους. Όλα τα ξενοδοχεία μας θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Οι προδιαγραφές που βάζουμε αφορούν και την τεχνολογία".

Τα κεντρικά γραφεία ασχολούνται με την τμηματοποίησης της αγοράς, δεδομένου ότι σε άλλη αγορά στοχεύουν τα πεντάστερα και σε άλλη τα τετράστερα ξενοδοχεία της αλυσίδας, και συνδυάζουν τους πελάτες ώστε να γίνονται κοινοί πελάτες όλων των ξενοδοχείων της αλυσίδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top