Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔεκαοχτώ εθνικότητες συμμετείχαν στο 6ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Δεκαοχτώ εθνικότητες συμμετείχαν στο 6ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Ξεκίνησε προχθές Δευτέρα στο Ζάππειο ο τεχνικός έλεγχος για το 6ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, μια ιδιαίτερα ξεχωριστή διεθνής διοργάνωση με κλασικά-ιστορικά αυτοκίνητα που διοργανώνει κάθε χρόνο την άνοιξη το αγωνιστικό […]

Ξεκίνησε προχθές Δευτέρα στο Ζάππειο ο τεχνικός έλεγχος για το 6ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, μια ιδιαίτερα ξεχωριστή διεθνής διοργάνωση με<...> κλασικά-ιστορικά αυτοκίνητα που διοργανώνει κάθε χρόνο την άνοιξη το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ. Ο φετινός αγώνας, τελειοποιημένος σχεδιαστικά και άρτιος οργανωτικά έχει μήκος 1.126 χλμ. για την κατηγορία Sporting και 1.427 χλμ. για την κατηγορία Regularity.

Οι συμμετοχές του αγώνα φτάνουν συνολικά τις 184 (62 Sporting και 122 Regularity), με τα πληρώματά από το εξωτερικό να εκπροσωπούν 18 διαφορετικές εθνικότητες και να φτάνουν τα 41 συνολικά.

Το απόγευμα της Τρίτης 1ης Μαΐου, στις 18:00 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Εκκίνησης στην Ακρόπολη, στο χώρο που συμβαδίζει απόλυτα με το όνομα και ιστορία του διεθνή μας αγώνα. Από την Τετάρτη 2 Μαΐου ξεκινά η προσπάθεια στους «δρόμους του ελληνικού πολιτισμού» για την κατηγορία Regularity, τα αυτοκίνητα της οποίας μπορείτε να δείτε παρατεταγμένα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανασυγκρότησης στη Χαλκίδα, από τις 12:45 έως τις 16:00. Την ίδια ημέρα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Sporting θα παραμείνουν στο χώρο του Ζαππείου, σε μια ολοήμερη έκθεση Ιστορικών Αγωνιστικών Αυτοκινήτων, ανοικτή προς το κοινό.

Ο αγώνας για την κατηγορία Sporting ξεκινά ουσιαστικά την Τετάρτη 3 Μαΐου και ολοκληρώνεται μετά από τρεις ημέρες, με τον Τερματισμό το Σάββατο 5 Μαΐου, μαζί βεβαίως με τα πληρώματα της Regularity, ενώ συνολικά η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή 6 Μαΐου με την Απονομή επάθλων στο λόφο του Φιλοπάππου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024