Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΡεκόρ επιβατών για την Alitalia στη Θεσσαλονίκη

Ρεκόρ επιβατών για την Alitalia στη Θεσσαλονίκη

Ρεκόρ επιβατών παρουσίασαν οι πτήσεις της Alitalia από τη Θεσσαλονίκη μετά την καθιέρωση και της δεύτερης πτήσης στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Μιλάνο-Θεσσαλονίκη. Οι πάνω από 2.500 χιλιάδες Βορειοελλαδίτες που ταξιδεύουν το μήνα […]

Ρεκόρ επιβατών παρουσίασαν οι πτήσεις της Alitalia<.> από τη Θεσσαλονίκη μετά την καθιέρωση και της δεύτερης πτήσης στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Μιλάνο-Θεσσαλονίκη.
Οι πάνω από 2.500 χιλιάδες Βορειοελλαδίτες που ταξιδεύουν το μήνα με την Alitalia δικαιώνουν την επιλογή της εταιρίας να αφιερώσει ένα αεροπλάνο της αποκλειστικά στη συγκεκριμένη γραμμή.
Η Alitalia πετάει με αεροσκάφος MD 80 132 θέσεων και με καλές πληρότητες ακόμα και στην business class. Το μεγάλο της πλεονέκτημα, σύμφωνα με τον κ. Ντίνο Φραντζεσκάκη, διευθυντή της Discover the World Marketing στην Ελλάδα που αντιπροσωπεύει την Alitalia στη Β. Ελλάδα, είναι ότι οι δύο πτήσεις αλληλοσυμπληρώνονται, με αποτέλεσμα οι επιβάτες από Θεσσαλονίκη να προλαβαίνουν όλες τις ανταποκρίσεις με άλλους προορισμούς –ακόμα και τους υπερατλαντικούς- σε λογικά ωράρια και χωρίς να έχουν μεγάλη διάρκεια αναμονής.
Στην πρόσφατη εκδήλωση για την συμπλήρωση των πρώτων γενεθλίων της από την έναρξη της απευθείας πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Alitalia από τη Θεσσαλονίκη στο Μιλάνο, περιφερειακός διευθυντής ΝΑ Ευρώπης κ. Francesco Milazzi, διαβεβαίωσε τους συνεργαζόμενους ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι η εταιρία επενδύει στη Βόρειο Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον κ. Milazzi, αυτό φαίνεται από την αύξηση των πτήσεων σε δύο την ημέρα -εκτός της Πέμπτης- την παρουσία Alitalia στην πόλη της Θεσσαλονίκης με κεντρικό γραφείο, αλλά και από τις μελλοντικές ενέργειες που προγραμματίζονται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024