Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ρεκόρ επιβατών για την Alitalia στη Θεσσαλονίκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Ιούλιος 1999, 00:00

Ρεκόρ επιβατών παρουσίασαν οι πτήσεις της Alitalia<.>

από τη Θεσσαλονίκη μετά την καθιέρωση και της δεύτερης πτήσης στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Μιλάνο-Θεσσαλονίκη.
Οι πάνω από 2.500 χιλιάδες Βορειοελλαδίτες που ταξιδεύουν το μήνα με την Alitalia δικαιώνουν την επιλογή της εταιρίας να αφιερώσει ένα αεροπλάνο της αποκλειστικά στη συγκεκριμένη γραμμή.
Η Alitalia πετάει με αεροσκάφος MD 80 132 θέσεων και με καλές πληρότητες ακόμα και στην business class. Το μεγάλο της πλεονέκτημα, σύμφωνα με τον κ. Ντίνο Φραντζεσκάκη, διευθυντή της Discover the World Marketing στην Ελλάδα που αντιπροσωπεύει την Alitalia στη Β. Ελλάδα, είναι ότι οι δύο πτήσεις αλληλοσυμπληρώνονται, με αποτέλεσμα οι επιβάτες από Θεσσαλονίκη να προλαβαίνουν όλες τις ανταποκρίσεις με άλλους προορισμούς –ακόμα και τους υπερατλαντικούς- σε λογικά ωράρια και χωρίς να έχουν μεγάλη διάρκεια αναμονής.
Στην πρόσφατη εκδήλωση για την συμπλήρωση των πρώτων γενεθλίων της από την έναρξη της απευθείας πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Alitalia από τη Θεσσαλονίκη στο Μιλάνο, περιφερειακός διευθυντής ΝΑ Ευρώπης κ. Francesco Milazzi, διαβεβαίωσε τους συνεργαζόμενους ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι η εταιρία επενδύει στη Βόρειο Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον κ. Milazzi, αυτό φαίνεται από την αύξηση των πτήσεων σε δύο την ημέρα -εκτός της Πέμπτης- την παρουσία Alitalia στην πόλη της Θεσσαλονίκης με κεντρικό γραφείο, αλλά και από τις μελλοντικές ενέργειες που προγραμματίζονται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top