Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠιο κοντά από 1η Σεπτεμβρίου Πεκίνο και Αθήνα
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Πιο κοντά από 1η Σεπτεμβρίου Πεκίνο και Αθήνα

Πραγματικότητα θα αποτελεί από 1η Σεπτεμβρίου η αεροπορική σύνδεση Πεκίνου – Αθήνας με τα δρομολόγια της Air China, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2007, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, […]

Πραγματικότητα θα αποτελεί από 1η Σεπτεμβρίου η αεροπορική σύνδεση Πεκίνου – Αθήνας με τα δρομολόγια της Air China, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2007, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης. Αρχικά, έχουν<...>προγραμματισθεί δύο πτήσεις εβδομαδιαίως, με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπάι, ενώ υπάρχει προοπτική ανάλογα με την κίνηση της γραμμής η σύνδεση να γίνει αργότερα χωρίς ενδιάμεση στάση.

«Μετά από πολύμηνες προσπάθειες, πολλαπλές συναντήσεις σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο αλλά και την πρόσφατη επίσκεψη μου στην Κίνα, υπήρξε θετική κατάληξη στην προσπάθεια μας για την αεροπορική σύνδεση του Πεκίνου με την Αθήνα. Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία έχει μεγάλη σημασία για τον τόπο μας. Δημιουργεί πολλές αναπτυξιακές προοπτικές και ανοίγει ένα τουριστικό δίαυλο με τεράστια δυναμική. Δίνει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης δύο λαών με αρχέγονη ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά. Η πολιτική μας για την ανάπτυξη των αερομεταφορών στη χώρα και τη διασύνδεση με μεγάλες τουριστικές – οικονομικές αγορές, έχει αποφέρει απτά αποτελέσματα. Αποτελεί πλέον μια σταθερή βάση για περαιτέρω ανάπτυξη προς όφελος των ελλήνων πολιτών». Ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Λιάπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024