Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Thai Airways: Ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Νοέμβριος 2000, 00:00

Η Thai Airways<.> ψηφίστηκε ως μια από τις δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρίες, στις κατηγορίες<...>

'καλύτερης οικονομικής θέσης', 'καλύτερου φαγητού', 'καλύτερης εξυπηρέτησης από πλήρωμα καμπίνας', 'καλύτερου προγράμματος frequent flyers', σε έρευνα του περιοδικού Business Traveller Asia που αφορούσε 41 αεροπορικές εταιρίες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού.

Η έρευνα διεξήχθη για ένατη φορά σε αναγνώστες του Business Traveller Asia και τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Οκτωβρίου 2000. Η φετινή ψηφοφορία έδειξε ότι οι πελάτες των αεροπορικών εταιριών της συγκεκριμένης περιοχής, έδωσαν ειδική έμφαση όχι μόνο στην υπεροχή των υπηρεσιών και στον τρόπο παροχής τους, αλλά και στην συνέπεια με την οποία προσφέρονται.

Για την έρευνα εστάλησαν συνολικά 10.300 ερωτηματολόγια σε συνδρομητές του Business Traveller Asia, που αφορούσαν 41 αεροπορικές εταιρίες, 162 ξενοδοχεία και 15 σημαντικά αεροδρόμια σε μεγάλες πόλεις της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Οι αναγνώστες, οι οποίοι είχαν μέσο όρο εισοδήματος 131.000 δολάρια κατ' έτος και είχαν κάνει σε μέσο όρο 30,8 επιχειρηματικά ταξίδια το χρόνο στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου 1998 και Ιουνίου 1999, έπρεπε να ψηφίσουν για κάθε κατηγορία, με βάση μια κλίμακα από 1-10.

Η Μπανγκόκ επελέγη ως μια από τις 10 καλύτερες πόλεις στις κατηγορίες 'καλύτερο φαγητό σε εστιατόρια' και 'καλύτερος προορισμός στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού για ταξίδια αναψυχής'. Τέλος, έξι ξενοδοχεία της Μπανγκόκ ήταν ανάμεσα στα 10 πρώτα, στην κατηγορία 'καλύτερο ξενοδοχείο για επιχειρηματίες'.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top