Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νομαρχία Θεσσαλονίκης

“Ημέρα Υποδοχής Τουριστών” στο αεροδρόμιο Μακεδονία θεσπίζει ο Ψωμιάδης

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Μάιος 2007, 00:00

Εκδήλωση, με θέμα "Ημέρα Υποδοχής Τουριστών", η οποία θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, καθιερώνει από φέτος η Νομαρχία Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Έτσι, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" την Πέμπτη...

Εκδήλωση, με θέμα “Ημέρα Υποδοχής Τουριστών”, η οποία θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, καθιερώνει από φέτος η Νομαρχία Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Έτσι, ο νομάρχης<...>

Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” την Πέμπτη, 10 Μαΐου, στις 11.15 τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία και στις 11.50 τουρίστες από τη Γερμανία, ενώ την Παρασκευή, 11 Μαΐου, στις 13.15 ο κ. Ψωμιάδης θα υποδεχθεί τουρίστες από τη Ρωσία, οι οποίοι θα φθάσουν με πτήσεις τσάρτερ.

«Μετά την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων και τη συστηματική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, παρατηρούμε μια σημαντική αύξηση των ξένων τουριστών προς τη χώρα μας. Ανάλογο μερίδιο αύξησης εμφανίζεται και για τη Βόρεια Ελλάδα, με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Πιερία. Ως Νομαρχία Θεσσαλονίκης κρίναμε ότι είναι ιδιαίτερα ενισχυτικό για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή μας να καθιερώσουμε την «Ημέρα Υποδοχής Τουριστών» διότι εκτός των άλλων, θέλουμε οι φίλοι που μας επισκέπτονται να νιώθουν από την πρώτη στιγμή τη φιλοξενία και την εκτίμηση του Ελληνικού λαού» υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε «Εύχομαι η δική μας πρωτοβουλία να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που επιλέγουν οι ξένοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές».

Κατά την υποδοχή θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα της Μακεδονίας και της Θράκης. Την πρωτοβουλία του νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, στηρίζουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, οι Νομάρχες Χαλκιδικής Αστέριος Ζωγράφος, Πιερίας Γεώργιος Παπαστεργίου, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Νομού Θεσσαλονίκης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας, η Διεύθυνση του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας, η Ομοσπονδία Τουρισμού Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top