Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞεκίνησε η λειτουργία του Apollon Suites

Ξεκίνησε η λειτουργία του Apollon Suites

O όμιλος ξενοδοχείων Διβάνη υλοποίησε μία νέα επένδυση πριν από λίγους μήνες. Το ξενοδοχείο “Sun Rise” στο Καβούρι είναι το νέο μέλος του ομίλου, το οποίο ονομάζεται “Apollon Suites”. Η […]

O όμιλος ξενοδοχείων Διβάνη υλοποίησε μία νέα επένδυση πριν από λίγους μήνες. Το ξενοδοχείο “Sun Rise” στο Καβούρι είναι το νέο μέλος του ομίλου, το οποίο ονομάζεται “Apollon Suites”. Η ανακατασκευή του Apollon Suites ολοκληρώθηκε<...>πρόσφατα και από τις αρχές Μαΐου ξεκίνησε η λειτουργία του ως ενός μοντέρνου Boutique Hotel στην Αθήνα.

Όλα τα δωμάτια του Apollon Suites διαθέτουν hi-tech οπτικοακουστικές παροχές και μοντέρνο σχεδιασμό, με σκοπό να προσφέρουν χαλάρωση και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στους φιλοξενούμενους, λίγο έξω από το κέντρο και την πολύβουη Αθήνα, στην καρδιά της «Αθηναϊκής Ριβιέρας», στο Καβούρι.

Η απόστασή του από το Divani Apollon Palace & Spa είναι μόλις λίγα μέτρα και τα 56 καινούργια δωμάτια και σουίτες του προστίθενται στη δυναμικότητα του Divani Apollon Palace & Spa. Με την νέα αυτή επένδυση, το Divani Apollon Palace & Spa παρέχει πλέον 342 δωμάτια στους πελάτες και συνεργάτες του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024