Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileAmadeus: Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση του αυτοματοποιημένου συστήματος ενημέρωσης ναύλων της SITA

Amadeus: Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση του αυτοματοποιημένου συστήματος ενημέρωσης ναύλων της SITA

Η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία, ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του αυτοματοποιημένου συστήματος ενημέρωσης ναύλων της SITA, το οποίο επιτρέπει στις πληροφορίες ναύλων που στέλνονται από […]

Η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία, ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του αυτοματοποιημένου συστήματος ενημέρωσης ναύλων της SITA, το οποίο επιτρέπει στις πληροφορίες ναύλων που στέλνονται από τη SITA<...>να «ενημερώνονται» αυτόματα στο σύστημα της Amadeus. Αυτό σημαίνει ότι οι αεροπορικές εταιρίες και τα ταξιδιωτικά γραφεία θα έχουν πάντα πρόσβαση στις πιο πρόσφατες και ακριβείς πληροφορίες ναύλων για τις αεροπορικές εταιρίες που χρησιμοποιούν το σύστημα της SITA για τη διανομή των ναύλων τους.

Ο κ. Claude Demeestere, Διευθυντής και Επικεφαλής product management της Amadeus είπε: “Η ενσωμάτωση του συστήματος έγινε έπειτα από λεπτομερή αξιολόγηση του αυτοματοποιημένου συστήματος της SITA και είμαστε πλέον βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα είναι σε θέση να έχουν τις πληροφορίες που χρειάζονται άμεσα”.

Σε ενίσχυση της φήμης της Amadeus ως παρόχου ποιοτικών δεδομένων, η πρόσφατη ανεξάρτητη έρευνα1 σε παγκόσμιο επίπεδο ανάμεσα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες δείχνει ότι η Amadeus έχει 10% περισσότερους “πολύ ικανοποιημένους” πελάτες σε σχέση με τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή της, στην κατηγορία που αφορά την εγκυρότητα των ναύλων και την αξιοπιστία. “Εδραιώνοντας την ηγετική μας θέση στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία και στην ακρίβεια των δεδομένων, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες πληροφορίες ναύλων την στιγμή ακριβώς που τις χρειάζονται”, πρόσθεσε ο κ. Demeestere.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024