Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία Olympic Holidays με Odyssey Holidays

Συνεργασία Olympic Holidays με Odyssey Holidays

Ο εξειδικευμένος βρετανός tour operator στην Ελλάδα και την Κύπρο Olympic Holidays κυκλοφόρησε το νέο πρόγραμμα του μακρινών προορισμών κάτω από το λογότυπο του Odyssey Holidays. Είναι η πρώτη φορά […]

Ο εξειδικευμένος βρετανός tour operator στην Ελλάδα και την Κύπρο Olympic Holidays<.> κυκλοφόρησε το νέο πρόγραμμα<...> του μακρινών προορισμών κάτω από το λογότυπο του Odyssey Holidays<.>. Είναι η πρώτη φορά που ο Olympic Holidays συμμετέχει στη συγκεκριμένη αγορά και προσφέρει διακοπές στην Αίγυπτο, στο Ντουμπάι, στη Σρι Λάνκα, στις Μαλβίδες, στην Γκόα και στην Κένυα.

Ο εμπορικός διευθυντής κ. Φώτης Λαμπριανίδης ανακοίνωσε ότι στόχος των πωλήσεων από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας είναι τα 6.000 πακέτα διακοπών, και πρόσθεσε ότι αν και σκοπεύουν στην μεσαία και ανώτερη αγορά, θα προσφέρουν και κάποια ξενοδοχεία τριών αστέρων. Στη συνέχεια τόνισε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος θα παραμείνουν το επίκεντρο της εταιρίας και η συγκεκριμένη κίνηση που γίνεται για τους μακρινούς προορισμούς, είναι μέρος του σχεδίου επέκτασης της εταιρίας.

Ο κ. Λαμπριανίδης δήλωσε ότι το κλειδί για την σωστή επικοινωνία και συνεργασία είναι η ελαστικότητα των προγραμμάτων και γι αυτό τα πακέτα διακοπών, τα οποία απαραίτητα πρέπει να έχουν διάρκεια από τέσσερις ημέρες και άνω, μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.

Ο Odyssey Holidays θα χρησιμοποιήσει στα προγράμματά του ένα συνδυασμό τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων από το Heathrow, το Gatwick, το Manchester, και Birmingham με αεροπορικές εταιρίες όπως η Emirates, η Sri Lankan Airways, η Kenya Airways, η Qatar και η Monarch.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024