Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Proud Asia 2007

Έκθεση για τον ιατρικό τουρισμό στην Ταϊλάνδη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Μάιος 2007, 00:00

Όλο και περισσότερα άτομα επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια την Ταϊλάνδη για ιατρικό τουρισμό, spa και ευεξία, ανακαλύπτοντας τις τουριστικές δυνατότητες της χώρας σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Αντιλαμβανόμενη την άνθηση του τουριστικού αυτού τομέα, η Κυβέρνηση<...>

της Ταϊλάνδης, σε συνεργασία με τους ιδιωτικούς φορείς, διοργανώνει στις 27-30 Σεπτεμβρίου 2007 την 1η διεθνή έκθεση για τη βιομηχανία ιατρικού τουρισμού, spa και ευεξίας “Proud Asia 2007” στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο “IMPACT Muang Thong Thani”.

Στην Proud Asia 2007 θα δώσουν το παρόν εκθέτες, τόσο από τη Ταϊλάνδη, όσο και από άλλες χώρες της Ασίας και του κόσμου. Εκτιμάται πως θα συμμετάσχουν περίπου 300 εκθέτες, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών από τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, την Κίνα, το Χονγκ-Κονγκ, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία, την Κορέα, την Αυστραλία και την Ιαπωνία εκτιμάται πως θα αγγίξει τις 15.000.

“Ο ιατρικός τουρισμός και τα spas στην Ταϊλάνδη γνωρίζουν μεγάλη ανάπτυξη, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, που τα έχει κάνει διάσημα στη παγκόσμια αγορά” σχολίασε ο κ. Yearayong Chairut από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT).

Ο αριθμός τουριστών της χώρας, όπως και τα κέρδη της βιομηχανίας του ιατρικού τουρισμού, αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω τα επόμενα χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι “ιατρικοί” τουρίστες προτιμούν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της χώρας από ότι τις ακριβές υπηρεσίες και τα ακριβά προϊόντα άλλων χωρών, που περιλαμβάνουν χειρουργικές διαδικασίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top