Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γραφείο ΕΟΤ Ρώμης

Τριήμερο εκδηλώσεων για την προβολή της Ελλάδας στο Ιταλικό κοινό

Θοδωρής Κουμέλης - 16 May 2007, 00:00

Ένα τριήμερο εκδηλώσεων από 11 έως 13 Μαίου 2007 στο εμπορικό κέντρο Fashion District Outlet στην περιοχή του Valmontone, με σκοπό την προβολή της Ελλάδας στο Ιταλικό κοινό διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Γραφείο ΕΟΤ Ρώμης. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν<...>

σε ένα χώρο 200 τ.μ. στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας που το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρώμης έχει αναπτύξει με την τουριστική αγορά. Στην κοινή αυτή προσπάθεια συμμετείχαν ναυτιλιακές εταιρίες, που συνδέουν την Ιταλία με την Ελλάδα, όπως η Endeavor lines-HML, η Minoan Lines και η Superfast, όπως επίσης και εξειδικευμένοι με προορισμό την Ελλάδα tour operators: Columbus, CTS, Geoinfo Holdings, Viaggioggi, Sprintours, Visual Viaggi, Master Vacanze, Quadrifoglio Vacanze, Kiklios, Tornare a Viaggiare και Morfimare.

Από το περίπτερο του ΕΟΤ διανεμήθηκε έντυπο πληροφοριακό υλικό και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, που διέθεσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουρισμού της Χίου και ο Νομός Φθιώτιδας, ενώ η ελληνική πρεσβεία της Ρώμης προμήθευσε το περίπτερο με μπουκαλάκια ελαιολάδου χορηγίας και του Ε.Ο.Τ.  Τέλος, δόθηκαν 20 δωρεάν ταξίδια για την Ελλάδα, προσφορά των συμμετεχόντων.

Η διάδοση της εκδήλωσης, έγινε από τους υπευθύνους του Fashion District Outlet, που με ραδιοφωνικά μηνύματα, 10 μέρες πριν, όπως και κατά τη διάρκειά της, καλούσαν το κοινό να επισκεφθεί τον χώρο για να γνωρίσει την Ελλάδα, ενώ παράλληλα ανακοινώσεις στα Ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης κοινοποίησαν την εκδήλωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top