Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έμφαση στον Τουρισμό από την 'Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.'

Θάνος Ξυδόπουλος - 24 Νοέμβριος 2000, 00:00

Μεταξύ των 100 καλύτερων ξενοδοχείων του προγράμματος της TUI, που σ' όλο τον κόσμο περιλαμβάνει 10.000 ξενοδοχεία και καταλύματα, βρίσκεται το<...> 'Nana Beach<.>', του ομίλου 'Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ<.>

Α.Ε.'.

Η απονομή του βραβείου 'TUI Holly', έγινε στο Αννόβερο στις 6 Οκτωβρίου με την συμμετοχή εκπροσώπων από τα 100 ξενοδοχεία, που τους απενεμήθη η διάκριση. Τα ξενοδοχεία που τιμήθηκαν από την Ελλάδα ήταν οκτώ, μεταξύ των οποίων και το 'Nana Beach'.

Η τιμητική αυτή διάκριση και βράβευση προήλθε μέσα από την προσπάθεια για ποιότητα και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προβλέπονται από τις διαδικασίες των συστημάτων ISO 9001 & HACCP που εφαρμόζονται από τη διοίκηση του ξενοδοχείου Nana Beach All Inclusive Resort. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η μονάδα, που βρίσκεται στην περιοχή Δραπάνου Χερσονήσου Ηρακλείου, παρουσιάζει μέσες ετήσιες πληρότητες που ξεπερνούν το 95%.

Σημειώνεται ότι η 'Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ', δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία της στον χώρο του Τουρισμού, τον οποίο και θεωρεί ως έναν από τους πλέον δυναμικούς της ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 1,5 δισ. δρχ. για την επέκταση, αλλά και την αναβάθμιση του 'Nana Beach'. Παράλληλα, διερευνά την αγορά του Τουρισμού για περαιτέρω επέκταση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top