Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο InterContinental η διαχείριση του συνεδριακού κέντρου της Εθνικής

Στο InterContinental η διαχείριση του συνεδριακού κέντρου της Εθνικής

Τη διαχείριση του νέου συνεδριακού κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού έχει αναλάβει πλέον και επισήμως το Athenaeum InterContinental Athens. Οι νέοι χώροι μοναδικής αρχιτεκτονικής προοπτικής, μελετημένοι και σχεδιασμένοιαπό […]

Τη διαχείριση του νέου συνεδριακού κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού έχει αναλάβει πλέον και επισήμως το Athenaeum InterContinental Athens. Οι νέοι χώροι μοναδικής αρχιτεκτονικής προοπτικής, μελετημένοι και σχεδιασμένοι<...>από τον διεθνούς φήμης Ιταλό αρχιτέκτονα Μάριο Μπόττα, εντυπωσιάζουν με το κύρος, την αισθητική, τη λειτουργική τους επάρκεια και την τεχνολογική πληρότητα υποδομής.

Με συνολικό εμβαδόν 1.700 τ.μ. και ευελιξία χρήσης, το συνεδριακό κέντρο της Εθνικής υπό τη διαχείριση του Athenaeum InterContinental Athens αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική, αλλά και την ξένη αγορά, υποστηρίζοντας ολοκληρωμένα εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων όπως ημερίδες, συμπόσια, διασκέψεις, παρουσιάσεις (προϊόντων και υπηρεσιών) και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024