Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠρώτη επίσημη παρουσίαση της Μαρίνας Φλοίσβου

Πρώτη επίσημη παρουσίαση της Μαρίνας Φλοίσβου

Την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2007, πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση των νέων εγκαταστάσεων της Μαρίνας Φλοίσβου. Το έργο, ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, το οποίο έχει αναλάβει η εταιρία LAMDA TechnOL […]

Την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2007, πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση των νέων εγκαταστάσεων της Μαρίνας Φλοίσβου. Το έργο, ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, το οποίο έχει αναλάβει η εταιρία LAMDA TechnOL Flisvos Marina S.A. για 40 χρόνια, αφορά<...>στην ανάπτυξη, αναβάθμιση και διαχείριση των επίγειων και θαλάσσιων υποδομών της Mαρίνας Φλοίσβου. Το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας στοχεύει στη μετατροπή της Μαρίνας σε μια από τις κορυφαίες μαρίνες της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Mόλις έξι χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, η Μαρίνα Φλοίσβου είναι η πρώτη μαρίνα υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα με δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού mega – yacht. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου αναβάθμισης, η Μαρίνα προσφέρει σήμερα περίπου 250 θέσεις ελλιμενισμού από τις οποίες πάνω από το 50% μπορούν να φιλοξενήσουν θαλαμηγούς μήκους άνω των 30 μέτρων καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό την αντίστοιχη εγχώρια ανάγκη ελλιμενισμού και ταυτόχρονα δημιουργώντας πόλο έλξης τακτικών επισκεπτών υψηλών απαιτήσεων στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα Φλοίσβου είναι η πρώτη μαρίνα που δημιουργείται στην Ελλάδα, με πλήρη χερσαία ανάπτυξη η οποία εκτός από τις χρήσεις υποστήριξης για σκάφη και χρήσεις αναψυχής (αναψυκτήρια/ εστιατόρια) περιλαμβάνει και εμπορικές χρήσεις, μοντέλο ανάπτυξης το οποίο λειτουργεί επιτυχημένα εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό.

Σήμερα, στην Μαρίνα Φλοίσβου έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία εγκαταστάσεων σε 3.800 τ.μ. Με την ολοκλήρωση και της διαδικασίας εμπορικοποίησης, οι ιδιοκτήτες των σκαφών αλλά και οι κάτοικοι της πόλης θα απολαμβάνουν μια σειρά από εμπορικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ανακοινώθηκε ότι έχει ήδη μισθωθεί το 90% των χώρων της Μαρίνας και ότι αναμένεται μέχρι την έναρξη λειτουργίας των εμπορικών υποδομών, στα μέσα Ιουνίου του 2007, να έχει μισθωθεί το 100% των χώρων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Εμμανουήλ Κονδύλης. Tο έργο παρουσίασαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, κ. Απόστολος Ταμβακάκης και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Τεχνικής Ολυμπιακής, κ. Ανδρέας Στέγγος. Τέλος, ομιλίες επίσης απηύθυναν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πεντελικόν, κ. Χάρης Βάρδης και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΚΚΑ Σκάφη, κ. Κώστας Θεμελής.

Σημειώνεται πως η εταιρία LAMDA TechnOL Flisvos Marina αποτελεί κοινοπραξία των εταιριών LAMDA TechnOL Flisvos Holding (77,23%) και της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης (22,7%). Στη LAMDA TechnOL Flisvos Holding συμμετέχοντες είναι η LAMDA Development (45%), η Τεχνική Ολυμπιακή (25%), η Πόρτο Καρράς (5%), η ALFA Ocean Developments (9%), η ΤΑΦ (6%), η ΤΡΙΤΩΝ (4%), η Odyssey (3%) και η Intercontinental (3%).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024