Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣε αναζήτηση νέων επενδύσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Inter-Continental

Σε αναζήτηση νέων επενδύσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Inter-Continental

«Εξετάζουμε την πιθανότητα να δημιουργήσουμε ξενοδοχεία Inter-Continental στην Θεσσαλονίκη και στα βόρεια προάστια της Αθήνας» ανέφερε ο νέος διευθυντής του ξενοδοχείου Athenaeum Inter-Continental, κ. Hans W. Olbertz, σε συνέντευξη τύπου […]

«Εξετάζουμε την πιθανότητα να δημιουργήσουμε ξενοδοχεία Inter-Continental στην Θεσσαλονίκη και στα βόρεια προάστια της Αθήνας» ανέφερε<...> ο νέος διευθυντής του ξενοδοχείου Athenaeum Inter-Continental<.>, κ. Hans W. Olbertz, σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε εχθές.

Ο κ. Olbertz διευκρίνισε ότι η εταιρία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των διερευνήσεων και διαπραγματεύσεων χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί τίποτα ακόμα. Σε ερώτηση για το αν η επένδυση θα πραγματοποιηθεί από τον όμιλο Ιωάννου-Παρασκευαΐδη ή από την Inter-Continental απευθείας, ο κ. Olbertz απάντησε ότι η Inter-Continental θα συνεργαστεί με τους εταίρους της όταν οριστικοποιηθεί η επιλογή του χώρου για τα νέα ξενοδοχεία.

Ο κ. Olbertz, με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου ballroom του ξενοδοχείου από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, την ερχόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, παρουσίασε την πορεία της εταιρίας από την έναρξη λειτουργίας του Athenaeum Inter-Continental τον Απρίλιο του 1982 μέχρι σήμερα.

Όπως ανέφερε, το 1995 αποφασίστηκε η ολοκληρωτική ανακαίνιση του ξενοδοχείου με 8 δισ. δρχ., η οποία θα ολοκληρωθεί το 2002, αρκετά εγκαίρως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακαίνιση του 5ου ορόφου, ενώ στα επόμενα δύο χρόνια θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του 4ου ορόφου, του χώρου υποδοχής και των εστιατορίων του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024