Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαBραβείο Ποιότητας 2006 στα Holiday Inn Athens και Athens-Attica Avenue

Bραβείο Ποιότητας 2006 στα Holiday Inn Athens και Athens-Attica Avenue

Μια πολύ ξεχωριστή θέση κι ένα σημαντικό βραβείο απέσπασαν τα ξενοδοχεία της εταιρίας Αφοί Μουσαμά Α.Ξ.Ε., Holiday Inn Athens και Holiday Inn Athens-Attica Avenue. Πρόκειται για το βραβείο Ποιότητας 2006 […]

Μια πολύ ξεχωριστή θέση κι ένα σημαντικό βραβείο απέσπασαν τα ξενοδοχεία της εταιρίας Αφοί Μουσαμά Α.Ξ.Ε., Holiday Inn Athens και Holiday Inn Athens-Attica Avenue. Πρόκειται για το βραβείο Ποιότητας 2006 – «Quality Excellence Award», το οποίο<...>προσέφερε στα δύο ξενοδοχεία του ομίλου, η Intercontinental Hotels Group. Η Intercontinental Hotels Group είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως αλυσίδα ξενοδοχείων και σ’ αυτήν ανήκουν μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχειακά brand names διεθνώς, όπως τα Intercontinental, Crown Plaza, Holiday Inn και Express by Holiday Inn (ξεπερνούν τα 3.600 σε όλο τον κόσμο).

Τα ξενοδοχεία Holiday Inn Athens και Holiday Inn Athens-Attica Avenue βραβεύθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα του Group, μαζί με πέντε Crown Plaza, 22 ακόμη Holiday Inn και 12 Express by Holiday Inn, τόσο για το υψηλό επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών τους, όσο και για την καινοτομία τους, την απόδοσή τους σε υψηλούς στόχους και τα θετικά τους αποτελέσματα στον δείκτη ικανοποίησης πελατών (Guest Satisfaction Score). Τα αποτελέσματα αυτού του δείκτη υπολογίζονται μέσω ερωτηματολογίων τα οποία συμπληρώνονται από τους πελάτες – κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στα ξενοδοχεία της Intercontinental Hotels Group – και αποστέλλονται απευθείας στην κεντρική διεύθυνση. Τα δε στοιχεία ποιότητας (στην προσφορά, στην εξυπηρέτηση και στην εκπαίδευση του προσωπικού), προκύπτουν και μέσω ετήσιων αυστηρών ελέγχων που πραγματοποιούνται απ’ την Intercontinental Hotels Group.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες στη Βιέννη και το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του Holiday Inn Athens κ. Δημήτρης Κάκαρης. Όπως δήλωσε με αφορμή την βράβευση ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, κ. Απόστολος Μουσαμάς, «στόχος, της εταιρίας είναι η συνεχής βελτίωση των ξενοδοχείων σε κάθε τομέα. Τα βραβεία αυτά αποτελούν μία επιβράβευση των προσπαθειών μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ένα ακόμη κίνητρο προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024