Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Bραβείο Ποιότητας 2006 στα Holiday Inn Athens και Athens-Attica Avenue

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Μάιος 2007, 00:00

Μια πολύ ξεχωριστή θέση κι ένα σημαντικό βραβείο απέσπασαν τα ξενοδοχεία της εταιρίας Αφοί Μουσαμά Α.Ξ.Ε., Holiday Inn Athens και Holiday Inn Athens-Attica Avenue. Πρόκειται για το βραβείο Ποιότητας 2006 - «Quality Excellence Award», το οποίο<...>

προσέφερε στα δύο ξενοδοχεία του ομίλου, η Intercontinental Hotels Group. Η Intercontinental Hotels Group είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως αλυσίδα ξενοδοχείων και σ’ αυτήν ανήκουν μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχειακά brand names διεθνώς, όπως τα Intercontinental, Crown Plaza, Holiday Inn και Express by Holiday Inn (ξεπερνούν τα 3.600 σε όλο τον κόσμο).
Τα ξενοδοχεία Holiday Inn Athens και Holiday Inn Athens-Attica Avenue βραβεύθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα του Group, μαζί με πέντε Crown Plaza, 22 ακόμη Holiday Inn και 12 Express by Holiday Inn, τόσο για το υψηλό επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών τους, όσο και για την καινοτομία τους, την απόδοσή τους σε υψηλούς στόχους και τα θετικά τους αποτελέσματα στον δείκτη ικανοποίησης πελατών (Guest Satisfaction Score). Τα αποτελέσματα  αυτού του δείκτη υπολογίζονται μέσω ερωτηματολογίων τα οποία συμπληρώνονται από τους πελάτες - κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στα ξενοδοχεία της Intercontinental Hotels Group - και αποστέλλονται απευθείας στην κεντρική διεύθυνση. Τα δε στοιχεία ποιότητας (στην προσφορά, στην εξυπηρέτηση και στην εκπαίδευση του προσωπικού), προκύπτουν και μέσω ετήσιων αυστηρών ελέγχων που πραγματοποιούνται απ’ την Intercontinental Hotels Group.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες στη Βιέννη και το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του Holiday Inn Athens κ. Δημήτρης Κάκαρης. Όπως δήλωσε με αφορμή την βράβευση ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, κ. Απόστολος Μουσαμάς, «στόχος, της εταιρίας είναι η συνεχής βελτίωση των ξενοδοχείων σε κάθε τομέα. Τα βραβεία αυτά αποτελούν μία επιβράβευση των προσπαθειών μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ένα ακόμη κίνητρο προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top