Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΔιεθνής διάκριση για την PDI από το JW Marriott Ρουμανίας

Διεθνής διάκριση για την PDI από το JW Marriott Ρουμανίας

Ως την πρωτοπόρο επιχείρηση στη διοργάνωση συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων ανέδειξε την Premier Destinations International (PDI) η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων JW Marriott στη Ρουμανία, βραβεύοντας την σε ειδικήτελετή στο Βουκουρέστι. […]

Ως την πρωτοπόρο επιχείρηση στη διοργάνωση συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων ανέδειξε την Premier Destinations International (PDI) η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων JW Marriott στη Ρουμανία, βραβεύοντας την σε ειδική<…>τελετή στο Βουκουρέστι. Η PDI, με έδρα στην Ελλάδα και γραφείο στη Ρουμανία συμπληρώνει φέτος τέσσερα χρόνια λειτουργίας.

Ειδικότερα, η βράβευση της PDI, αφορούσε τη δυναμική που ανέπτυξε στο να προωθήσει τη ρουμανική αγορά ως έναν από τους κύριους προορισμούς των διεθνών πελατών της και κατ’ επέκταση την ενίσχυση της ρουμανικής οικονομικής ανάπτυξης γενικότερα.
Στόχος της PDI είναι η συνέχιση της θετικής πορείας και η περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας της στο εξωτερικό, ώστε να καθιερωθεί ως συνώνυμη των τουριστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και να κατακτήσει µία υψηλότερη θέση στον τουριστικό κλάδο.

«Η διάκριση αυτή επισφραγίζει την επιτυχή πορεία της PDI στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων», δήλωσε ο κ. Νίκος Κυριακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Premier Destinations International, και πρόσθεσε «Η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει στην επιτυχή υλοποίηση τουριστικών προγραμμάτων, κινήτρων και προορισμών, που βασίζονται στις επαγγελματικές προτάσεις της PDI, καθώς και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, είναι τα κλειδιά για την επιτυχία της εταιρίας». Επίσης, «Η αναγνώρισή μας από το JW Marriott ως καλύτερου διοργανωτή – συνεργάτη είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή. Επιβραβεύει τις προσπάθειές μας, επιβεβαιώνει τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει ως σήμερα και αναδεικνύει τη μεθοδικότητα και αφοσίωση που διέπουν τη δουλειά των ανθρώπων της PDI».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024