Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην τεχνολογική πλατφόρμα της Star Alliance η Croatia Airlines

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Μάιος 2007, 00:00

Το μέλος της Star Alliance, Croatia Airlines, αντικατάστησε το υπάρχον σύστημα ΙΤ με την κοινή πλατφόρμα ΙΤ για τη διαχείριση πελατών της Star Alliance (CITP). Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Croatia Airlines και της Amadeus, τον παροχέα ΙΤ<...>

της πλατφόρμας μετά από την καθοδήγηση της Star Alliance Services GmbH. 

”Καλά νέα για τους επιβάτες και την Croatia Airlines, καθώς αυτή η απόφαση της εταιρίας οριοθετεί την περαιτέρω επέκταση της κοινής IT πλατφόρμας, αποδεικνύοντας ότι η συγκεκριμένη λύση είναι ιδανική για όλες τις αεροπορικές εταιρίες ανεξαρτήτου μεγέθους”, είπε ο κ. Aman Khan, Αντιπρόεδρος Information Technology της Star Alliance .

Η Croatia Airlines πρόκειται να ξεκινήσει την ενσωμάτωση από το υπάρχον σύστημά της στο CITP εντός του 2007, αποκτώντας αποδοτική και προσιτή πρόσβαση σε όλη την γκάμα των προϊόντων της Star Alliance για τους πελάτες της εταιρίας. Η κοινή ΙΤ πλατφόρμα της Star Alliance είναι ένα στρατηγικό πρόγραμμα που εστιάζει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, μειώνοντας τα κόστη ΙΤ και αυξάνοντας σημαντικά την προσφορά νέων υπηρεσιών. Η πλατφόρμα λανσαρίστηκε αρχικά το 2005, με την Lufthansa και την United Airlines να είναι οι πρώτες εταιρίες που την έθεσαν σε εφαρμογή. Το μέλος της Star Alliance South African Airways χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Amadeus Altea, βασισμένη σε παρόμοια τεχνολογία όπως το CITP.

Η νέα πλατφόρμα αποτελεί το πρώτο διαθέσιμο σύστημα διαχείρισης πελατών νέας γενιάς στην αεροπορική βιομηχανία, βασισμένο σε μία κοινή τεχνολογική υποδομή και σε ένα λογισμικό για όλους τους χρήστες. Αυτό θα ενισχύσει τις λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών, ιδιαίτερα στον τομέα των πωλήσεων και στον χώρο των αεροδρομίων, συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών όπως δρομολόγια, διαθεσιμότητα, inventory, κρατήσεις, τιμές ναύλων και έκδοση εισιτηρίων καθώς και check-in. Η βελτίωση στην εξυπηρέτηση πελατών πραγματοποιείται μέσω της ευκολίας της χρήσης καθώς και με την παροχή δεδομένων κοινών στους πράκτορες, όταν χειρίζονται πελάτες της συμμαχίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top