Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑκόμη μια σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki

Ακόμη μια σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki

Το “Torchbearer Award 2006”, τη μεγαλύτερη διάκριση που απονέμει η αλυσίδα ξενοδοχείων “Intercontinental Hotels Group”, μαζί με 17 ακόμη ξενοδοχεία, κατέκτησε το Holiday Inn Thessaloniki μεταξύ των 622 ξενοδοχειακώνμονάδων που […]

Το “Torchbearer Award 2006”, τη μεγαλύτερη διάκριση που απονέμει η αλυσίδα ξενοδοχείων “Intercontinental Hotels Group”, μαζί με 17 ακόμη ξενοδοχεία, κατέκτησε το Holiday Inn Thessaloniki μεταξύ των 622 ξενοδοχειακών<...>μονάδων που διαθέτει ή ελέγχει ο διεθνής Όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε μια λαμπρή τελετή στο Hofburg Palace στην Βιέννη. Το βραβείο για το Holiday Inn Thessaloniki παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρίας του ξενοδοχείου κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος. Το “Torchbearer Award 2006” αποτελεί το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο βραβείο που απονέμει η Intercontinental Hotels Group σε ξενοδοχείο της αλυσίδας της. Αυτή η κατηγορία βραβείου αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αξιοσημείωτη επίδοση των ξενοδοχείων εκείνων που πετυχαίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στη μέτρηση Ικανοποίησης του Πελάτη και απονέμεται στα ξενοδοχεία εκείνα, τα οποία επέτυχαν να ευρίσκονται μέσα στο 3% της κορυφαίας βαθμολογίας της μέτρησης και ταυτοχρόνως έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην συμμόρφωση με τα κάθε μορφής υψηλών προδιαγραφών πρότυπα που θέτει η Intercontinental Hotels Group.

Το σύστημα μέτρησης Ικανοποίησης του Πελάτη βασίζεται στην συλλογή στοιχείων από ερωτηματολόγια, τα οποία έχουν συμπληρωθεί από τυχαία επιλεγμένους πελάτες κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο. Οι πελάτες καλούνται να βαθμολογήσουν το ξενοδοχείο σε διάφορους τομείς, όπως υπηρεσίες, εξυπηρέτηση, προσωπικό, παροχές και υποδομή. Η βαθμολογία που προκύπτει σε συνδυασμό με τους ποιοτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση, χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση του ξενοδοχείου από την κεντρική διεύθυνση της Intercontinental Hotels Group.

Οι σύγχρονα διαμορφωμένοι και διακοσμημένοι χώροι, οι ειδικές υπηρεσίες, τα ποιοτικά προϊόντα και τέλος η φροντίδα και η ευγένεια του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού, έφεραν το Holiday Inn Thessaloniki να ξεχωρίζει σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με τις εξαιρετικές επιδόσεις του και να βραβεύεται με το “Torchbearer Award 2006”. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Θωμόπουλος, με αφορμή την παραλαβή του βραβείου «πάγιο στόχο μας αποτελεί η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Η αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών από τους πελάτες του ξενοδοχείου καθιστά ακόμη πιο σημαντική αυτή τη διάκριση. Μέλημα μας θα είναι να διατηρήσουμε και τα επόμενα χρόνια το Holiday Inn Thessaloniki στην υψηλή θέση που το κατέταξε η πελατειακή του βάση μεταξύ 622 ξενοδοχείων της Intercontinental Hotels Group στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του ξενοδοχείου που συνέβαλλε σε σημαντικό βαθμό για την επίτευξη αυτής της διάκρισης».

Σημειώνεται ότι η Intercontinental Hotels Group, είναι ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός Όμιλος του κόσμου σε αριθμό δωματίων διαθέτοντας ή ελέγχοντας 3.700 ξενοδοχεία με 560.000 δωμάτια σε περίπου 100 χώρες και περιοχές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024