Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεύσεις καλύτερων περίπτερων

Περισσότεροι από 5.700 επισκέπτες στην Tourism & Property 2007

Δώρα Σγάρτσου - 23 May 2007, 00:00

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 21 Μαΐου 2007, η πρώτη 1η διεθνής έκθεση για την Ακίνητη Περιουσία και τον Ελληνικό Τουρισμό «Tourism & Property Show 2007» που διεξήχθη στο Ελληνικό (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο)...

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 21 Μαΐου 2007, η πρώτη 1η διεθνής έκθεση για την Ακίνητη Περιουσία και τον Ελληνικό Τουρισμό «Tourism & Property Show 2007» που διεξήχθη<...>στο Ελληνικό (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο). Σύμφωνα με<...>

τη διοργανώτρια εταιρία, Real Travel, περισσότεροι από 5.700 επισκέπτες έδωσαν το παρόν απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας της χώρας, από το χώρο του εφοπλισμού, της βιομηχανίας και του τουρισμού, ιδιοκτήτες κορυφαίων κατασκευαστικών εταιριών, ευρωπαϊκών μεσιτικών γραφείων, τραπεζών, πρεσβειών, επιμελητηρίων, αλλά και πλήθος κόσμου που ενδιαφέρονταν για την αγορά παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, με τη λήξη της έκθεσης απονεμήθηκαν τα βραβεία των καλύτερων περιπτέρων. Το βραβείο καλύτερου custom made περιπτέρου απονεμήθηκε στην κατασκευαστική εταιρία «Ηellenic Homes», το βραβείο καλύτερου περιπτέρου φορέα απονεμήθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ενώ το βραβείο καλύτερου περιπτέρου απλής δομής με εσωτερική διακόσμηση απονεμήθηκε στον Δήμο Κερατέας.

Στο πλαίσιο της «Tourism & Property» πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών, που αφορούσαν στην αξιοποίηση μεγάλης έκτασης οικοπέδων για την κατασκευή γηπέδων γκολφ, ξενοδοχείων και τουριστικών – παραθεριστικών κατοικιών.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη κλήρωση για το οικόπεδο ενός στρέμματος στον πρότυπο παραθεριστικό οικισμό «Ourania Hills» στην Δεσφίνα, τριήμερων ταξιδιών σε πολυτελή ξενοδοχεία, καθώς και μίας τηλεόρασης LCD.

Στην έκθεση συμμετείχαν 117 εκθέτες από όλο το φάσμα του τουριστικού Real Estate, από τους οποίους οι12 ήταν ξένες συμμετοχές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top