Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΠροώθηση της Αθήνας- Αττικής ως προορισμού city break στο Παρίσι
Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής

Προώθηση της Αθήνας- Αττικής ως προορισμού city break στο Παρίσι

Την Αθήνα και την Αττική ως προορισμό city break θα προβάλλει στο Παρίσι η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑ-Α), μέσα από μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στην Αθήνα, στον επιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου, και την εταιρία «easyJet», με καλεσμένους τα γαλλικά ΜΜΕ, περίπου ογδόντα γάλλους τουριστικούς συντάκτες, Tour Operators…

Την Αθήνα και την Αττική ως προορισμό city break θα προβάλλει στο Παρίσι η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑ-Α), μέσα από μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στην Αθήνα, στον επιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου, και<...>την εταιρία «easyJet», με καλεσμένους τα γαλλικά ΜΜΕ, περίπου ογδόντα γάλλους τουριστικούς συντάκτες, Tour Operators, εκπροσώπους γαλλικών φορέων και οργανισμών, καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων της γαλλικής κοινωνίας.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2007 στον πολυτελή χώρο «FOUQUET’S» στα Ηλύσια Πεδία, διοργανώνεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που έχει ήδη δρομολογηθεί από την ΕΞΑ-Α, για την προώθηση της Αθήνας και της Αττικής ως προορισμού city break, σε Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία και αποτελεί την πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί και σε άλλες πρωτεύουσες με τον ίδιο σκοπό. Πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου απ’ την ΕΞΑ-Α, με την οικονομική συνεισφορά των μελών της – μέσω του σχετικού χορηγικού προγράμματος της – και με την ευγενική προσφορά εδεσμάτων στους καλεσμένους της βραδιάς, από τον ΟΠΕ και το πρόγραμμά του «kerasma» – υπέρ της προώθησης των ελληνικών προϊόντων.

Με τη διοργάνωση της βραδιάς αυτής, η ΕΞΑ-Α, αποσκοπεί στο να ενημερώσει με έγκυρο τρόπο την γαλλική Κοινή Γνώμη για όλες τις δυνατότητες της Αθήνας και της Αττικής ως προορισμού city break, να υπενθυμίσει τη δυνατότητα γρήγορης μετάβασης στην ελληνική πρωτεύουσα μέσω τακτικών απ’ ευθείας πτήσεων -και μέσω αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους- αλλά και να παρουσιάσει στοιχεία για την υπάρχουσα αξιόλογη ξενοδοχειακή υποδομή σε μονάδες όλων των κατηγοριών. Στο σημείο αυτό, αξίζει να τονιστεί πως η δυναμικότητα της Αθήνας, ενισχύθηκε, εμπλουτίσθηκε και ανανεώθηκε πλήρως με αφορμή τη διοργάνωση των τελευταίων Ολυμπιακών Αγώνων στην ελληνική πρωτεύουσα.

Παράλληλα, η ΕΞΑ-Α, επιθυμεί να τιμήσει τον Στέλιο Χατζηιωάννου για την συνεισφορά του στην καλύτερη αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές, μέσω τακτικών δρομολογίων πτήσεων χαμηλού κόστους. Όπως εκτιμάται, τουλάχιστον 100.000 επιβάτες, θα ταξιδέψουν – από και προς το Παρίσι μέσω αυτών των πτήσεων, γεγονός που αναμένεται να τονώσει σημαντικά την σχέση της Αθήνας με την γαλλική αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024