Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκδήλωση στα Ιωάννινα για τις νέες και ειδικές μορφές τουρισμού
Όμιλος Εξπρές Καλοφωλιά

Εκδήλωση στα Ιωάννινα για τις νέες και ειδικές μορφές τουρισμού

Συνεδριακή εκδήλωση στα Ιωάννινα με θέμα «Νέες & Ειδικές Μορφές Τουρισμού: Οι σύγχρονες τάσεις και ευκαιρίες – Σταθερή αξία ως επιχειρηματική δράση» διοργανώνει και φέτος ο όμιλος Εξπρές Καλοφωλιά, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος περιφερειακών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί…

Συνεδριακή εκδήλωση στα Ιωάννινα με θέμα «Νέες & Ειδικές Μορφές Τουρισμού: Οι σύγχρονες τάσεις και ευκαιρίες – Σταθερή αξία ως επιχειρηματική δράση» διοργανώνει και φέτος ο όμιλος Εξπρές Καλοφωλιά, στο πλαίσιο του ετήσιου<...>προγράμματος περιφερειακών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαϊου στο ξενοδοχείο Du Lac, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Την έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιήσει ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ ως εισηγητές θα συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη και παράγοντες από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και από τον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί μελέτη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με θέμα «Η πρόκληση της ανταγωνιστικότητας για τον Ελληνικό Τουρισμό» από τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Δρακόπουλο.
Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνουν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δ. Πανοζάχος, ο Νομάρχης Ιωαννίνων κ. Αλ. Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Ν. Γκόντας. Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι Νομάρχες `Αρτας κ. Γιώργος Παπαβασιλείου, Θεσπρωτίας κ. Βασίλης Γιόγιακας και Πρέβεζας κ. Βασίλης Ιωάννου, η πρόεδρος της Αγροτουριστικής Α.Ε. κα. Μπριγκίτα Παπασταύρου, η αντινομάρχης Ιωαννίνων για θέματα Παιδείας – Τουρισμού – Πολιτισμού κα Μαρία Νάκα – Νέσσερη, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πρεβέζης κ. Γιάννης Γιαμμάς, ο επιχειρηματίας κ. Χρήστος Λάμπρης (εκπροσωπώντας τόσο το Δασικό Χωριό Κεδρος όσο και την Trekking Hellas), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών και Αγροτουριστικών Καταλυμάτων Ηπείρου κ. Χρήστος Ζήγος, ο Διευθυντής του ΕΟΤ Ιωαννίνων κ. Γιώργος Γκιώκας, το μέλος της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων κ. Βασίλης Αντωνάκης, οι επιχειρηματίες κ.κ. Ναπολέων Τσάνης από την Albatross Investment & Development και Γιώργος Τάσσος της Ένωσης Επιχειρήσεων Τουρισμού (clusters).

Επίσης ο Ομιλος Καλοφωλιά και η Οικονομική Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, τηρώντας την παράδοση που έχουν δημιουργήσει και επιβεβαιώνοντας την ευαισθησία τους απέναντι στην τοπική κοινωνία, θα απονείμουν και φέτος τιμητική διάκριση σε αναγνωρισμένο πρόσωπο της περιοχής για την καθολική αποδοχή, συμβολή και προσφορά του στην πρόοδο της περιοχής.

Η εκδήλωση θα κλείσει με παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες, συζήτηση και την παράθεση δεξίωσης. Η συνεδριακή εκδήλωση, θα συνδυαστεί και με ειδική έκδοση για όλη την Ήπειρο, που θα έχει περιεχόμενα που θα αφορούν και θα προβάλλουν το ίδιο θεματικό πλαίσιο, αλλά θα αναδεικνύουν και το γενικότερο αναπτυξιακό προφίλ τη Περιφέρειας, μέσα από σημαντικές επισημάνσεις και προτάσεις που καταγράφονται.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024