Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΈρευνα: ποιες είναι οι ταξιδιωτικές προτιμήσεις των business travelers

Έρευνα: ποιες είναι οι ταξιδιωτικές προτιμήσεις των business travelers

Η εταιρία Business Travel International-BTI UK πρόσφατα δημοσίευσε έρευνα σχετικά με τις προτιμήσεις των business travelers. Οι βασικές ερωτήσεις που τέθηκαν στην έρευνα ήταν τρεις και συγκεκριμένα αφορούσαν την στάση […]

Η εταιρία Business Travel International-BTI<.> UK πρόσφατα δημοσίευσε έρευνα σχετικά με τις προτιμήσεις των business travelers<...>. Οι βασικές ερωτήσεις που τέθηκαν στην έρευνα ήταν τρεις και συγκεκριμένα αφορούσαν την στάση των εταιριών απέναντι στη χρησιμοποίηση αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους από τους business travelers, με ποιο τρόπο πληρώνονται τα αεροπορικά ταξίδια τους, και ποιος είναι ο βασικός παράγοντας απόφασης κατανάλωσης τουριστικών προϊόντων.

Στην πρώτη ερώτηση το 64% των ερωτηθέντων business travelers απάντησε πως είναι σωστό να υπάρχουν σαν εναλλακτική λύση αυτού του είδους οι αεροπορικές εταιρίες, όπως η easyJet, η Go και η Buzz, χωρίς όμως να θεωρείται υποχρεωτική η χρήση τους από τους business travelers. Το 16% ήταν υπέρ αυτών των εταιριών, αφού συμβάλλουν στη μείωση του κόστους των ταξιδιών και το 12% ήταν κατά των εταιριών χαμηλού κόστους διότι, όπως είπαν, δεν αρμόζουν τόσο χαμηλές τιμές σε τέτοιου είδους επαγγελματικά ταξίδια. Το 8% δεν απάντησε.

Στην δεύτερη ερώτηση το 41% των business travelers απάντησε ότι πληρώνει με εταιρική πιστωτική κάρτα όπου χρεώνονται όλα τα έξοδα του ταξιδιού για όλους τους υπαλλήλους σε έναν κεντρικό λογαριασμό, ενώ το 21% χρησιμοποιεί εταιρικές κάρτες που εκδίδουν λογαριασμό ξεχωριστά και ατομικά για κάθε υπάλληλο. Το 38% πληρώνει με απλές ατομικές πιστωτικές κάρτες.

Τέλος, το 40% των business travelers όταν ταξιδεύει, ως πρώτο παράγοντα απόφασης κατανάλωσης τουριστικών προϊόντων θεωρεί την τοποθεσία, το 24% την ποιότητα, το 23% την τιμή, και το 13% τη διαθεσιμότητα τουριστικών προϊόντων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024