Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέοι προορισμοί για τον Sunvil στην Αγγλία

Νέοι προορισμοί για τον Sunvil στην Αγγλία

Η βρετανός tour operator Sunvil που ειδικεύεται σε Ελλάδα και Κύπρο, θα επεκτείνει το πρόγραμμά του για την επόμενη χρονιά προσθέτοντας νέους προορισμούς σε περιοχές της Αγγλίας που ήδη οι […]

Η βρετανός tour operator Sunvil<.> που ειδικεύεται σε Ελλάδα και Κύπρο, θα επεκτείνει το πρόγραμμά του για την επόμενη χρονιά προσθέτοντας νέους προορισμούς σε περιοχές της<...> Αγγλίας που ήδη οι πωλήσεις τους έχουν πάει πολύ καλά. Το Durham και το Leeds είναι δυο καινούριες πόλεις που θα εμφανιστούν στην μπροσούρα του Sunvil το 2001, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Για πρώτη φορά, θα προσφέρεται στέγη σε αγροτικές περιοχές του Yorkshire. Ο Sunvil θα χρησιμοποιήσει διάφορα κτήματα στο Cotswolds και στο Warwickshire, δυο περιοχές που έχουν πάντα καλές πωλήσεις και εκτός της Σκοτίας.

Όσον αφορά την Ουαλία, το Sunvil θα προσθέσει στο πρόγραμμά του το Celtic Manor Resort στην κοιλάδα Wye. Ο διευθυντής κ. Lloyd Boucher δήλωσε ότι: "Προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι η Ουαλία δεν απέχει τέσσερις ή πέντε ώρες από τα νοτιοανατολικά της Αγγλίας, αλλά η κοιλάδα Wye απέχει μόνο δυο ώρες από το Λονδίνο".

Εκτός από την επέκταση των ξενοδοχείων στην Ουαλία, ο Sunvil σκέφτεται να συμπεριλάβει στη μπροσούρα του 2002 διαμερίσματα και studios. Αυτή η κίνηση γίνεται για πρώτη φορά, αφού ο Sunvil συνήθως διακινεί πελάτες υψηλής εισοδηματικής στάθμης. "Προς το παρόν τα studios και τα διαμερίσματα προσφέρονται εκτός Αγγλίας, όπως στην Κύπρο. Τώρα προσπαθούμε να βρούμε διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες και σε άλλες περιοχές για να μπουν στο πρόγραμμά μας" πρόσθεσε ο κ. Boucher.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024