Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑνοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του γκολφ στη Χερσόνησο

Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του γκολφ στη Χερσόνησο

Με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 700 εκατομμύρια, της εταιρείας Κρητικά Golf ΑΕ ‘ανοίγει ο δρόμος’ για την προώθηση του μεγάλου επενδυτικού έργου της κατασκευής golf στη Χερσόνησο, σύμφωνα με […]

Με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 700 εκατομμύρια, της εταιρείας Κρητικά Golf ΑΕ ‘ανοίγει ο δρόμος’ για την προώθηση<…> του μεγάλου επενδυτικού έργου της κατασκευής golf<.> στη Χερσόνησο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ‘Πατρίς’.

Η πρώτη φάση των εργασιών ξεκινά άμεσα, σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη ο οποίος τονίζει ότι οι κατευθύνσεις που έχουν δοθεί είναι να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο, με ταχύτατες διαδικασίες.

Ο ίδιος σημειώνει ότι η έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου από την προχθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, ενίσχυσε ουσιαστικά το οικονομικό απόθεμα που θα διατεθεί για την υλοποίηση του μεγάλου έργου, της δημιουργίας του golf.

Σύμφωνα πάντα με το Δήμαρχο, η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου θα ‘απογειώσει’ τουριστικά την περιοχή, στην οποία είναι αναγκαίο να γίνουν σημαντικές υποδομές που θα συμβάλλουν ουσιαστικά, στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος, το οποίο παράλληλα πρέπει να αποκτήσει ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Τη δημιουργία του σημαντικού έργου, στηρίζουν κορυφαίοι ξενοδόχοι, που προέρχονται τόσο από το Ηράκλειο, όσο και από το Λασίθι, όσο και ο Δήμος Χερσονήσου που συμμετέχει στην εταιρία Κρητικά Golf Α.Ε. με ποσοστό 7,62%.

Το όραμα του Δημάρχου όπως ο ίδιος επισημαίνει είναι το σημαντικό αυτό έργο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2002, στόχος που είναι εφικτός σύμφωνα με την αξιολόγησή του.

Ο κ. Δοξαστάκης υπογραμμίζει ότι το έργο αυτό θα είναι διεθνών προδιαγραφών και θα διαθέτει όλες τις απαιτούμενες υποδομές που είναι αναγκαίες για να καλύψουν τη λειτουργικότητα του συγκεκριμένου χώρου, στον οποίο θα κατασκευαστεί ένα γήπεδο με δέκα οκτώ τρύπες.

Για την κατασκευή του έργου, έχουν ήδη εξασφαλιστεί οι απαιτούμενες μελέτες, ενώ όσον αφορά στην κάλυψη του κατασκευαστικού κόστους, τα κονδύλια θα αντληθούν σε ποσοστό 40% από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, ενώ το 30% των εξόδων θα καλυφθεί από ιδίους πόρους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024