Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με κέρδη έκλεισε το προηγούμενο οικονομικό έτος για την Singapore Airlines

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Ιούλιος 1999, 00:00

Θετικά αποτελέσματα και κέρδη<.> πάνω από 1 δισ. δολάρια Σιγκαπούρης παρουσίασε το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου 1999, για την Singapore<.>

Airlines.
Αν και υπήρξε μείωση συγκριτικά με την αντίστοιχη προηγούμενη περίοδο, η εταιρία συνεχίζει να παρουσιάζει εδώ και 25 χρόνια συνεχή κερδοφορία.
Συγκεκριμένα, τα κέρδη - μετά τους φόρους- του ομίλου της Singapore Airlines (SIA Group) ανήλθαν σε 1.033 δισ. δολάρια Σιγκαπούρης, κλείνοντας έτσι μια δύσκολη χρονιά και παρουσιάζοντας απόκλιση μόνο κατά -0,5% σε σχέση με το οικονομικό έτος 1997-1998.
Αναλυτικότερα, τα κέρδη, προ φόρων, που παρουσίασε το Group της SIA στο οικονομικό έτος 1998-1999 ήταν 1.117 δισ. δολάρια Σιγκαπούρης, κέρδη που παρουσίαζαν πτώση 4,7%. Τα λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν κατά 14,4% φθάνοντας τα 854 εκ. δολάρια Σιγκαπούρης, ενώ τα κέρδη ανά μετοχή ήταν 0,5% χαμηλότερα.
Στο διάστημα αυτό η Singapore Airlines αύξησε τον αριθμό των πτήσεων της προς 12 προορισμούς μεταξύ των οποίων η Μελβούρνη, το Χονγκ Κονγκ, το Νεπάλ, το Λονδίνο, και η Νέα Υόρκη. Παράλληλα, έβαλε μεγαλύτερα αεροπλάνα προς το Σίδνεϊ, τη Σαγκάη, το Πεκίνο, τη Σεούλ, και σε άλλες γραμμές λόγω αυξημένης ζήτησης.
Μέχρι τις 31 Μαρτίου 1999, η Singapore Airlines με στόλο αποτελούμενο από 89 αεροσκάφη, με μέσο όρο ηλικίας τα 4,8 έτη, πραγματοποιούσε συνολικά 572 πτήσεις την εβδομάδα, εξυπηρετώντας 114 πόλεις σε 42 χώρες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top