Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΕλεύθεροι με όρους οι ιδιοκτήτες της “No Limits Outdoor Sports”
Εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας

Ελεύθεροι με όρους οι ιδιοκτήτες της “No Limits Outdoor Sports”

Περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ έκαστος επέβαλε στους δύο ιδιοκτήτες του γραφείου No Limits Outdoor Sports, που διοργάνωσε την μοιραία εκδρομή στον Λούσιο ποταμό, ο ανακριτής και Εισαγγελέας Τριπόλεως, προκαλώντας την οργή των συγγενών…

Περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ έκαστος επέβαλε στους δύο ιδιοκτήτες του γραφείου No Limits Outdoor Sports, που διοργάνωσε την μοιραία εκδρομή<...>στον Λούσιο ποταμό, ο ανακριτής και Εισαγγελέας Τριπόλεως, προκαλώντας την οργή των συγγενών, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να κινηθούν νομικά για τη δικαίωση της. Εναντίον των ιδιοκτητών, οι οποίοι κατέθεταν χτες για 8 ώρες, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και σωματικές βλάβες, από αμέλεια κατά συρροή.

Εντωμεταξύ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, έπειτα από επίμονες προσπάθειες, εντόπισαν χτες τη σωρό της άτυχης γυναίκας, μιας εκ των δύο αγνοούμενων, η οποία βρισκόταν “σφηνωμένη” κάτω από τα βράχια, σε κοντινή απόσταση από το σημείο, όπου είχαν βρεθεί και οι σοροί των υπολοίπων εκδρομέων. Οι άντρες των σωστικών δυνάμεων δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν νωρίτερα λόγω της περιορισμένης ορατότητας, αφού λόγω της βροχής το νερό του ποταμιού ήταν θολό.

Το έργο των σωστικών συνεργείων, στο οποίο συμμετέχουν και άντρες των Ειδικών Δυνάμεων, συνεχίζεται και σήμερα, με στόχο την ανεύρεση και του δεύτερου αγνοούμενου. Ωστόσο, εκτός επιχείρησης βρίσκονται οι εθελοντικές οργανώσεις, γεγονός που γεννά ποικίλλα ερωτήματα στη κοινή γνώμη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024