Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκε η διήμερη ενημέρωση των ξενοδόχων από την 'Αθήνα 2004'

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Νοέμβριος 2000, 00:00

Ολοκληρώθηκε η διήμερη ενημερωτική συνάντηση της Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004<.> με τους ξενοδόχους της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο<...>

της επίσημης ενημέρωσης και του απολογισμού των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000 από την Οργανωτική Επιτροπή του Σίδνεϊ. Παρούσα ήταν η διευθύντρια φιλοξενίας και διαμονής του Σίδνεϊ κα. Lani Sullivan, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Την Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004 εκπροσώπησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Σπύρος Καπράλος και τα στελέχη της διεύθυνσης φιλοξενίας & διαμονής με επικεφαλής τον διευθυντή κ. Σπύρο Παππά.

Τα βασικά συμπεράσματα τα οποία εξήχθησαν από την ενημερωτική συνάντηση συνοψίζονται σε πέντε σημεία:

Τα επόμενα 4 χρόνια, ως την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αναμένεται μεγάλη αύξηση των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων και των συνεδρίων που διοργανώνονται στην πόλη, η οποία φιλοξενεί τους Αγώνες.
Η προετοιμασία των ξενοδοχείων για το 2004 πρέπει να αρχίσει από σήμερα και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η καλή σχέση και συνεργασία ξενοδόχων και Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004.
Η αύξηση των κρατήσεων κατά την περίοδο διεξαγωγής των Αγώνων θα είναι αλματώδης.
Δημιουργούνται μεγάλες ευκαιρίες για -τουλάχιστον- πέντε χρόνια μετά τους Αγώνες. Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι το Σίδνεϊ έχει ήδη κλείσει για πολλά χρόνια όλους τους συνεδριακούς του χώρους.
Η επιτυχία του Σίδνεϊ οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι όλοι οι κάτοικοι της πόλης έκαναν τους Αγώνες προσωπική τους υπόθεση και αυτό εκφράστηκε και στον τομέα των ξενοδοχείων, τόσο από τους ιδιοκτήτες όσο και από τα στελέχη και το προσωπικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top