Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟλοκληρώθηκε η διήμερη ενημέρωση των ξενοδόχων από την ‘Αθήνα 2004’

Ολοκληρώθηκε η διήμερη ενημέρωση των ξενοδόχων από την ‘Αθήνα 2004’

Ολοκληρώθηκε η διήμερη ενημερωτική συνάντηση της Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004 με τους ξενοδόχους της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης ενημέρωσης και του απολογισμού των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000 από […]

Ολοκληρώθηκε η διήμερη ενημερωτική συνάντηση της Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004<.> με τους ξενοδόχους της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο<...> της επίσημης ενημέρωσης και του απολογισμού των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000 από την Οργανωτική Επιτροπή του Σίδνεϊ. Παρούσα ήταν η διευθύντρια φιλοξενίας και διαμονής του Σίδνεϊ κα. Lani Sullivan, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Την Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004 εκπροσώπησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Σπύρος Καπράλος και τα στελέχη της διεύθυνσης φιλοξενίας & διαμονής με επικεφαλής τον διευθυντή κ. Σπύρο Παππά.

Τα βασικά συμπεράσματα τα οποία εξήχθησαν από την ενημερωτική συνάντηση συνοψίζονται σε πέντε σημεία: Τα επόμενα 4 χρόνια, ως την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αναμένεται μεγάλη αύξηση των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων και των συνεδρίων που διοργανώνονται στην πόλη, η οποία φιλοξενεί τους Αγώνες.
Η προετοιμασία των ξενοδοχείων για το 2004 πρέπει να αρχίσει από σήμερα και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η καλή σχέση και συνεργασία ξενοδόχων και Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004.
Η αύξηση των κρατήσεων κατά την περίοδο διεξαγωγής των Αγώνων θα είναι αλματώδης.
Δημιουργούνται μεγάλες ευκαιρίες για -τουλάχιστον- πέντε χρόνια μετά τους Αγώνες. Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι το Σίδνεϊ έχει ήδη κλείσει για πολλά χρόνια όλους τους συνεδριακούς του χώρους.
Η επιτυχία του Σίδνεϊ οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι όλοι οι κάτοικοι της πόλης έκαναν τους Αγώνες προσωπική τους υπόθεση και αυτό εκφράστηκε και στον τομέα των ξενοδοχείων, τόσο από τους ιδιοκτήτες όσο και από τα στελέχη και το προσωπικό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024