Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠλατφόρμα τεχνολογίας της Star Alliance υιοθετεί και η Adria Airways

Πλατφόρμα τεχνολογίας της Star Alliance υιοθετεί και η Adria Airways

Σε αντικατάσταση του συστήματος πληροφορικής που διαθέτει με την πλατφόρμα πληροφορικής της Star Alliance, την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα για Συστήματα Διαχείρισης Πελατών (CITP) προχώρησε καιη Adria Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας […]

Σε αντικατάσταση του συστήματος πληροφορικής που διαθέτει με την πλατφόρμα πληροφορικής της Star Alliance, την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα για Συστήματα Διαχείρισης Πελατών (CITP) προχώρησε και<...>η Adria Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Σλοβενίας. Έτσι, υπό την καθοδήγηση της Star Alliance Services GmbH, η Adria Airways υπέγραψε συμφωνία με την Amadeus, παροχέα της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

“Η Adria Airways είναι η δεύτερη εταιρεία μετά την Croatia Airlines, που επιλέγει να χρησιμοποιήσει την κοινή τεχνολογική πλατφόρμα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτή την απόφαση, καθώς αποδεικνύει ότι η πλατφόρμα CITP ταιριάζει στις απαιτήσεις και προσδοκίες των δύο εταιριών” είπε ο κ. Aman Khan, Αντιπρόεδρος Information Technology της Star Alliance.

Η Adria Airways χρησιμοποιεί από το 1986 τις τεχνολογικές λύσεις της Lufthansa και της Lufthansa Systems. Όπως σε πολλές αεροπορικές εταιρίες, οι παγκόσμιες αλλαγές στην αεροπορική βιομηχανία, οι περιορισμοί του κόστους, η ανάγκη για νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και ο ισχυρός ανταγωνισμός πιέζουν για ανανέωση των υπαρχόντων υποδομών πληροφορικής των αεροπορικών εταιριών. Η διάθεση ανταγωνιστικών λύσεων δίνει στην πλατφόρμα Star Alliance Common IT το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε πολλούς τομείς, με αποτέλεσμα να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς συνεργάτες της Adria Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024