Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsFirst Choice: Νέος προορισμός η Σαντορίνη

First Choice: Νέος προορισμός η Σαντορίνη

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση της νέας μπροσούρας για την Ελλάδα και το καλοκαίρι του 2001 του βρετανού tour operator First Choice. Στην μπροσούρα εμφανίζεται για πρώτη φορά η Σαντορίνη […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση της νέας μπροσούρας για την Ελλάδα και το καλοκαίρι του 2001 του βρετανού tour operator First Choice<.><...>. Στην μπροσούρα εμφανίζεται για πρώτη φορά η Σαντορίνη και μάλιστα σύμφωνα με τις δηλώσεις της κας Anna Ward, product manager της First Choice για την Ελλάδα, οι κρατήσεις για την Σαντορίνη πάνε πολύ καλά. Η First Choice έστειλε το καλοκαίρι του 2000 στην χώρα μας 80.000 τουρίστες και σύμφωνα με τις προβλέψεις για το επόμενο καλοκαίρι ο αριθμός θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

'Μια καινοτομία που προσφέρουμε για πρώτη φορά στην Λευκάδα και την Κεφαλονιά είναι η εκμάθηση θαλασσίων σπορ, όπου οι πελάτες μας παρακολουθούν μαθήματα στα αγγλικά από έμπειρους εκπαιδευτές και στο τέλος παραλαμβάνουν και την αντίστοιχη βεβαίωση εκπαίδευσης', δήλωσε στο TDN η κ. Anna Ward.

Τέλος, για πρώτη φορά η First Choice προτείνει στους πελάτες της κρουαζιέρες από την Κρήτη με αφετηρία το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Οι κρουαζιέρες περνούν από την Σαντορίνη, το Μαρμαρίς στην Τουρκία, την Ρόδο, την Πάτμο, την Μύκονο, και την Αμοργό και πραγματοποιούνται με το κρουαζιερόπλοιο 'Stella Oceanis'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024