Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Καθημερινά η Transavia από Θεσσαλονίκη για Άμστερνταμ

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Καθημερινή πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Άμστερνταμ θα εκτελεί από τις<...> 26 Μαρτίου του 2001 η Transavia<.>

Airlines.

H Ελλάδα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς διακοπών για τους Ολλανδούς οργανωτές ταξιδιών, ενώ για την Transavia αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά, αφού η εταιρία εκτελεί τακτικές πτήσεις και τσάρτερ σε περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Την ανακοίνωση έκανε ο κ. Raymond Vrijenhoek, Director International Sales Scheduled Services της Transavia, παρουσία του περιφερειακού διευθυντή της KLM κ. Pieter Elbers και του διευθυντή Ελλάδας κ. Παναγή Βασιλάτου, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η νέα πτήση της Transavia θα εκτελείται με τρόπο ώστε να βρίσκεται σε πλήρη συγχρονισμό με το δίκτυο πτήσεων της KLM, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για άμεσες ανταποκρίσεις από το Άμστερνταμ προς όλο τον κόσμο.

Όπως και στις άλλες προγραμματισμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Transavia, οι πωλήσεις θα διενεργούνται μέσα από το δίκτυο πωλήσεων της KLM. Στις υπηρεσίες της περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα Flying Dutchman για τους συχνούς ταξιδιώτες.

Η Transavia- της οποίας το 80% των μετοχών ανήκει στην KLM Royal Dutch Airlines- μεταφέρει περισσότερους από 3,5 εκατ. επιβάτες σε ετήσια βάση.

Η εταιρία σήμερα πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια προς περίπου 20 προορισμούς και πτήσεις τσάρτερ σε περισσότερους από 70 προορισμούς στη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή.

Ο στόλος της Transavia αποτελείται από 22 αεροπλάνα (737-300s, 737-200s και 737-800) με μέσο όρο ηλικίας τα 5 έτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top