Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαθημερινά η Transavia από Θεσσαλονίκη για Άμστερνταμ

Καθημερινά η Transavia από Θεσσαλονίκη για Άμστερνταμ

Καθημερινή πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Άμστερνταμ θα εκτελεί από τις 26 Μαρτίου του 2001 η Transavia Airlines. H Ελλάδα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς διακοπών για τους Ολλανδούς […]

Καθημερινή πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Άμστερνταμ θα εκτελεί από τις<...> 26 Μαρτίου του 2001 η Transavia<.> Airlines.

H Ελλάδα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς διακοπών για τους Ολλανδούς οργανωτές ταξιδιών, ενώ για την Transavia αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά, αφού η εταιρία εκτελεί τακτικές πτήσεις και τσάρτερ σε περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Την ανακοίνωση έκανε ο κ. Raymond Vrijenhoek, Director International Sales Scheduled Services της Transavia, παρουσία του περιφερειακού διευθυντή της KLM κ. Pieter Elbers και του διευθυντή Ελλάδας κ. Παναγή Βασιλάτου, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η νέα πτήση της Transavia θα εκτελείται με τρόπο ώστε να βρίσκεται σε πλήρη συγχρονισμό με το δίκτυο πτήσεων της KLM, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για άμεσες ανταποκρίσεις από το Άμστερνταμ προς όλο τον κόσμο.

Όπως και στις άλλες προγραμματισμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Transavia, οι πωλήσεις θα διενεργούνται μέσα από το δίκτυο πωλήσεων της KLM. Στις υπηρεσίες της περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα Flying Dutchman για τους συχνούς ταξιδιώτες.

Η Transavia- της οποίας το 80% των μετοχών ανήκει στην KLM Royal Dutch Airlines- μεταφέρει περισσότερους από 3,5 εκατ. επιβάτες σε ετήσια βάση.

Η εταιρία σήμερα πραγματοποιεί προγραμματισμένα δρομολόγια προς περίπου 20 προορισμούς και πτήσεις τσάρτερ σε περισσότερους από 70 προορισμούς στη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή.

Ο στόλος της Transavia αποτελείται από 22 αεροπλάνα (737-300s, 737-200s και 737-800) με μέσο όρο ηλικίας τα 5 έτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024