Τελευταία νέα

Χορηγός στο Διεθνές Συνέδριο Real Estate η Vivodi Telecom

Με τη χορηγία της Vivodi Telecom πραγματοποιείται από χτες (6-7 Ιουνίου) στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία το Διεθνές Συνέδριο Real Estate σχετικά με τις σύγχρονες μορφές επενδύσεων στην αγορά ακινήτων, τόσοστην […]

Με τη χορηγία της Vivodi Telecom πραγματοποιείται από χτες (6-7 Ιουνίου) στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία το Διεθνές Συνέδριο Real Estate σχετικά με τις σύγχρονες μορφές επενδύσεων στην αγορά ακινήτων, τόσο<...>στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η διημερίδα, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλου του επιχειρηματικού κλάδου, άνοιξε την αυλαία της με το χαιρετισμό του κ. Γ. Αλογοσκούφη, Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, ενώ σήμερα, τη σκυτάλη θα πάρει η κα. Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης. Στις επιμέρους ενότητες θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κ. Π. Δούκας, Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών και ο κ. Γ. Σουφλιάς, Υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσιών Έργων.

Εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό κόσμο της χώρας μας, αλλά και σημαντικά στελέχη εταιριών από όλο τον κόσμο αναπτύσσουν και αναλύουν ζητήματα σχετικά με το real estate, το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του, το στρατηγικό σχεδιασμό του, τις επενδύσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Σήμερα, το συνέδριο θα εστιάσει σε θέματα τουρισμού, εξοχικής κατοικίας και εμπορικών κέντρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τις δύο ημέρες, λίγο πριν το τέλος των ενοτήτων, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές συζητήσεις με τα συμπεράσματα των εργασιών.

Η Vivodi, θεωρώντας ότι η τεχνολογία είναι και πρέπει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης του επιχειρηματικού κλάδου, οραματίζεται την ιδανική ανταγωνιστική αγορά και με τη χορηγία της στο συνέδριο αυτό, συμβάλλει στο γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, που θα οδηγήσει την ελληνική και διεθνή οικονομία σε νέα επίπεδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024